Cum sa inlocuiesti usa apartamentului

Usa este unul dintre accesoriile care defineste o casa. Toti viseaza ca la intrarea in apartament sa aiba o usa impunatoare si frumoasa. Daca te-ai hotarat sa o schimbi pe cea veche acum este momentul potrivit. Firma noastra iti arunca usile vechi cu ridicare din casa! Avem la dispozitie manipulanti, dar si utilajele necesare pentru a te scapa de toate lucrurile de care vrei sa scapi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon 0727 656 366. Informatii oferite de transport-moloz.ro.

Cum sa inlocuiesti usa apartamentului

Cum sa inlocuiesti usa apartamentului

Daca tot ti-ai cumparat o usa noua, acum este momentul sa o si montezi. Si, retine, nu trebuie sa fii tamplar cu experienta pentru a face o treaba de prima clasa. Iti vom prezenta care sint tehnicile de montare, iar daca le vei respecta va iesi o instalare ca la carte. Ai nevoie de un ciocan, o bormasina, un fierastrau, dar si de un tub cu spuma pentru a umple golurile ramase intre rama si perete. Dupa ce te-ai asigurat ca ai achizitionat o usa conform dimensiunilor de la intrarea in apartament, te poti apuca de treaba. Mai intai se monteaza tocul! Pui usa in locul unde doresti sa o instalezi si marchezi punctele unde vei pune diblurile. Se recomanda ca distanta dintre dibluri sa nu fie mai mare de 50 de centimetri. Dupa care trebuie sa dai gauri cu ajutorul unui burghiu. Odata realizati acesti pasi vei instala, in sfarsit, si tocul pe care il vei prinde in perete cu ajutorul suruburilor.

Cum sa inlocuiesti usa apartamentului in siguranta

Apoi urmeaza momentul mult-asteptat, fixarea usii in balamale. Spatiile goale care au ramas intre perete si rama se umplu cu spuma. Se verifica modul in care se inchide si se deschide usa. Urmeaza montarea broastei si a clantei. Este foarte important sa fie lasat putin spatiu jos pentru ca in caz contrar usa ar urma sa nu se poata inchide cum trebuie. Asa cum s-a observat, montarea usii de intrare nu este o chestiune prea dificila. Trebuie doar atentie si foarte multa rabdare. Pentru ca altfel risti sa iti bati joc de o usa noua si sa fii nevoit sa platesti pentru alta. Este recomandat, in cazul in care nu te pricepi, sa apelezi la ajutorul unui profesionist. Vei scuti timp si, cel mai important, vei avea siguranta ca usa a fost montata in cel mai bun mod posibil.

Cum sa inlocuiesti usa apartamentului. In cele mai multe cazuri, este recomandat sa comanzi o usa de dimensiunile celei vechi. Daca doresti o usa de alte dimensiuni va trebui sa modifici cadrul de deschidere, dar si multe alte detalii. Acest lucru va dubla sau chiar tripla volumul de munca. Trebuie sa fii foarte atent cand masori dimensiunile daca doresti o usa de aceeasi marime cu cea veche. De cate te vom scapa noi fara nici o problema. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon 0727 656 366 pentru a afla ce oferte avem pentru tine. Usa veche o vom ridica de la tine din casa cu ajutorul manipulatorilor firmei noastre de transport moloz. De asemenea, avem si utilajele necesare cu ajutorul carora sa te scapam de tot ceea ce doresti sa arunci din casa. Va putem recomanda si o firma de mutari mobila aici.