Inchiriere containere deseuri

Inchiriere containere deseuri

Inchiriere containere deseuri

Inchiriere container deseuri cu o capacitate de 7 metri cubi, stationeaza pana la 3 zile in functie de necesitatile fiecaruia. In general in containere se incarca deseuri de la constructii, deseuri gospodaresti din urma amenajarilor de spatii verzi, deseuri menajere, etc.

Pentru o comanda va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0727 656 366 si este de preferat sa se initieze cu 24 ore inainte pentru a ne asigura ca este disponibil container.

Inchiriere containere deseuri Bucuresti

Deseurile in societatea actuala reprezinta produse ce rezulta din activitatea umana si care, daca nu sunt gestionate corespunzator, pot sa duca la poluarea solului, subsolului, apelor si aerului. Ele sunt compuse din materiale lemnoase, metalice, pastice, sticla, piatra, deseuri de la constructii sau demolari.Deseurile menajere cuprind in general gunoaiele menajere, gramezile de deseuri rezultate din diferite activitati comerciale si asa mai departe, care pot fi depozitate in containere in cazul unor cantitati mai mari.

Prin deseu se intelege o parte dintr-o materie prima sau material ce ramane in urma unui proces tehnologic in fabricarea unui produs. Inchiriere containere deseuri. Deseul este un material care el insusi nu mai poate fi utilizat si poate proveni din: deseuri industriale, deseuri din constructii, dejectii animale, furaje, diverse resturi vegetale, deseuri menajere rezultate in urma activitatilor casnice, a institutiilor de invatamant, restaurante, hoteluri.

Deseurile menajere sunt generate de catre populatie, dar sunt deseuri care pot proveni din diverse activitati ale agentilor economici comerciali sau industriali, cum ar fi : hartii, cartoane, obiecte vechi si deterioarate, sticle, resturi alimentare, cenusa, materiale plastice, ambalaje plastice, de carton, gunoiul strans din maturat curti, locuri publice, parcuri etc.

Exista si deseuri din categoria deseuri periculoase care necesita un transport special prin metode specifice acestora, cum ar fi deseurile sanitare provenite din spitale, policlinici, dispensare, cabinete medicale, cabinete stomatologice ele avand un grad ridicat infectios. Inchiriere containere deseuri. Deseurile menajere sunt de cele mai multe ori in stare solida, de aceea intervenim cu inchiriere container deseuri cu o capacitate de 7 mteri cubi, cu stationare 3 zile astfel incat sa puteti depozita toate deseurile rezultate in urma activitatilor.

Deseurile menajere solide in zonele urbane variaza intre 0,5-0,9 kg/cap de locuitor, ceea ce face sa se adune 8700 tone/zi.Din punct de vedere cantitati deseurile menajere reprezinta cel mai mare procentaj din punct de vedere al deseurilor adunate. Deseurile rurale difera de cele urbane prin compozitie si calitate.

Depozitele necontrolate sunt lipsite de amenajarile minime necesare, ele constituie zone insalubre care pun in pericol viata oamenilor si sanatatea prin riscum impurificarii apelor subterana si de suprafata. Inchiriere containere deseuri. Desi deseurile colectate in diverse tari contin cam aceiasi categorii de compusi, compozitia difera de la o tara la alta reliefand de fapt nivelul tehnologic al economiei si al gradului de civilizatie.

Problemele cu care se confrunta gestionarea deseurilor in Romania pot fi sintetizate astfel:depozitarea pe teren descoperit este cea mai importanta cale pentru eliminarea finala a acestora; depozitele existente sunt uneori amplasate in locuri sensibile (in apropierea locuintelor, a apelor de suprafata sau subterane, a zonelor de agrement); depozitele de deseuri nu sunt amenajate corespunzator pentru protectia mediului, conducand la poluarea apelor si solului din zonele respective; depozitele actuale de deseuri, in special cele orasenesti, nu sunt operate corespunzator: nu se compacteaza si nu se acopera periodic cu materiale inerte in vederea prevenirii incendiilor, a raspandirii mirosurilor neplacute; nu exista un control strict al calitatii si cantitatii de deseuri care intra pe depozit; nu exista facilitati pentru controlul biogazului produs; drumurile principale si secundare pe care circula utilajele de transport deseuri nu sunt intretinute, mijloacele de transport nu sunt spalate la iesirea de pe depozite; multe depozite nu sunt prevazute cu imprejmuire, cu intrare corespunzatoare si panouri de avertizare.

Terenurile ocupate de depozitele de deseuri sunt considerate terenuri degradate, care nu mai pot fi utilizate in scopuri agricole; la ora actuala, in Romania, peste 12000 ha de teren sunt afectate de depozitarea deseurilor menajere sau industriale. Inchiriere containere deseuri. Pentru o viata cat mai sanatoasa apelati la serviciile noastre fara nici un fel de retinere, asa participam impreuna la un mediu cat mai curat si civilizat atat pentru noi dar si pentru copii nostrii!

Seriozitatea si calificarea personalului angajat, cat si performanta utilajelor si masinilor de transport moloz pe care le folosim sunt dovada pentru a nu ezita sa ne contactati de fiecare data cand aveti nevoie pentru inchiriere container deseuri.
Inchiriere containere deseuri Bucuresti.Va asiguram containere de 7 m3 pregatite oricand, oriunde de cate ori aveti nevoie la preturi foarte atractive pentru inchiriere container deseuri.