Car gunoi

Car gunoi cu utilitare si containere de la amenajari, curatenii sau constructii. Car gunoiul strans dupa curatenia din curte, gunoiul din pod, casa sau garaj. Asigur personal care ajuta la incarcatul gunoiului in utilitare. Masinile de transport au capacitate de 3,5 tone, si sunt dube sau basculabile. Oricare ar fi cantitatea de gunoi, aflati pret la 0727656366.

Car gunoi la saci sau vrac Bucuresti

Car gunoi

Car gunoi

Car gunoi la saci cu Transit 3 tone si pubela. Evacuare resturi la saci cu masina de 3 tone din orice zona. Transportul include coboratul deseurilor din apartament cu manipulatori. Ridicam resturi la saci, masca chiuveta, masina de spalat, galerie, oale sau divan.

Livrat container gunoi de 7 MC pentru colectare si ridicare materiale. Pubelele se livreaza pentru 72 ore, se poarta cu mijloc de transport de greutate. Cuvele sunt recomandate santierelor de blocari. Comenzi cu 24 ore inainte.

Car gunoi din boxe sau magazii cu dube de trei tone. Aducem baieti pentru deintregire si evacuare. Debarasam orice mobila veche, saltea sau vitrina, plapuna sau televizor in depozite de reciclat. Ridicare corpuri de sufragerie sau baie, pentru golire apartament. Debarasare incapere de vechituri, ambalare si demontare. Va debarasam dulapul, camara sau covorul. Debarasari oferite in Bucuresti – Piata Universitatii.

Adus mobilier si deplasare garsoniere, magazine, transport marfa. Solutii de carat paturi Bucuresti cu autoutilitare de 2,8 t si oameni asigurati pentru incarcare. Relocarea sifonierului de la o garsoniera la alta, incarcarea corpurilor, descarcarea lor, transportul pachetelor sau a traistelor cu haine. Caram obiecte electrice sau piane. Prezentam si servicii de aruncat paturi in sector 6 cu plecare sau venire in Urziceni. Pentru a asigura un pret minor la relocare cutii, beneficiarul poate incarca singur dulapul, noi garantand doar autoutilitara.

Car gunoi inseamna ca beneficiati de o ofeta completa, respectiv incarcatori pentru incarcare, transport deseuri cu dube, costurile la groapa de moloz. Acest serviciu va asigura sansa sa nu mai purtati nici o ingrijorare asupra molozului. Nu necesita nici o greutate din partea beneficiarului . Constructorul, deopotriva, nu ii revine nici straduinta. Acesta se cuvine sa aibe grija ca sacii de gunoaie sa sa aiba greutatea de 40 de kilograme, greutate indispensabila pentru buna desfasurare a operatiunilor de incarcare. Deci, pentru a putea beneficia de un serviciu integral, alegeti debarasare gunoi.

Car gunoi din urma constructiilor civile sau industriale. Colectarea molozului se face cu personal propriu, experimentat in acest sens. Molozul se impune sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand ne chemati pentru evacuare gunoaie la vila, numaiexclusiv in momentul cand doborati un perete si raman parti mari ce pot fi manuite cu facilitate, acestea nu se cere sa fie ambalate. Ridicarea sacilor se poate realiza fiecand de luni pana sambata, planificarile se fac cu o zi inainte.

Livrare nisip pentru constructii si amenajari. Nisipul este livrat cu utilitara de 3 metri cubi. Puteti comanda agregate la metru cub sau la saci. Predarea se face in aceeasi zi sau a doua zi. Firnizare nisip Bucuresti si imprejurimi. Nisipul este predat cu basculabila ce poate transporta de la 1 la 3 metri cubi.

Resturile rezultat de la excluderea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se punaseaza in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manuiti de oanenii nostrii. Pe langa transport gunoi la saci.