Transport moloz la saci

transport moloz la saci

transport moloz la saci

Transport moloz la saci, greutatea maxima nu trebuie sa depaseasca 40 kg pentru o manipulare mai usoara fie din partea beneficiarului  (pentru un cost mai redus) sau a personalului nostru la autoutilitara de 3,5 tone, cu care se efectueaza transportul catre groapa de gunoi cu care avem contract.
Pretul transportului moloz la saci se estimeaza in functie de cantitatea rezultata.

Echipa noastra este formata din oameni tineri, punctuali, dornici sa ofere servicii de calitate la preturi avantajoase. Misiunea lor este sa va ajute sa scapati de moloz prin transport moloz cat mai rapid. Pentru Transport moloz la saci, resturi de la santiere, demolari, taxa pentru groapa de gunoi este inclus.Pretul solicitat de dumneavoastra va fi fara taxe ascunse, un pret real!

Va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 0727 656 366 pentru transport moloz la saci sau pentru a obtine cat mai multe informatii, detalii sau chiar pentru o eventuala programare. Puteti opta pentru mai multe servicii oferite : evacuare mobila veche, mutari sau inchiriere containere santier.

Servicii transport moloz la saci

Transport moloz la saci Bucuresti. Pe strazile dintre blocuri intalnim din pacate, cele mai multe gunoaie si astfel o poluare cu deseuri. Aici, permanent, cetatenii din preajma abandoneaza, cu cea mai mare nesimţire, gunoaiele, indeosebi provenite de la renovari de locuinte. Oamenii arunca direct pe spatiul verde saci de moloz şi alte mizerii.
Cetatenii certati cu bunul simt si fara educatie nu mai tin cont de nimic.Chiar daca cei de la salubrizare golesc psatiile virane in cateva ore e la fel , gasim iar munti de moloz si gunoaie.

Amenzile pentru abandonarea deseurilor pe strada si in alte locuri neautorizate sunt cuprinse intre 500 şi 1.000 de lei pentru persoanele fizice si intre 1.000 şi 2.500 de lei pentru persoane juridice. Transport moloz la saci de la constructii si amenajari, transport moloz cu utilitare de 3,5 tone.

Molozul rezultat de la daramarea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se incarca in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manipulati de incarcatorii nostrii. Pe langa transport moloz la saci putem transporta si alte resturi de la amenajari : resturi de parchet, de tamplarie, de metale, de mocheta, de tapet ; saci de hartie, saci cu haine, cartoane, ambalaje, etc.

Deasemenea putem ridica si cazi, chiuvete, wc-uri, cabine de dus, oglinzi, calorifere. Obiecte electrocasnice uzate sau nefolositoare : masini de spalat, uscatoare, aspiratoare, cuptoare, aragaze, hote, masini de calcat, televizoare, frigidere, congelatoare, divese;

Evacuare mobilier vechi sau uzat din lemn, metal sau plastic : scaune, mese, fotolii, canapele, paturi, dulapuri, dresing-uri, noptiere, rafturi, vitrine, cuiere, covoare; tamplarii : usi, ferestre, tocuri, lambriuri, etc. Mobila va fi demontata si carata de personalul nostru.

Transportul molozului pana la parter se face cu liftul, atunci cand exista. Liftul va fi  protejat pentru a nu fi degradat. Transportul de la etaj si incarcarea in masina se asigura cu personal propriu, sau poate incarca beneficiarul daca dispune de muncitori si obtine un pret mai mic.

Onoram orice comada, indiferent de zona, transport moloz la saci in Bucuresi si zone limitrofe. Ne adresam atat clientilor mari cat si celor mici. Ne puteti solicita serviciile pentru moloz la saci sau evacuare de mobila veche. Puteti conta pe noi si atunci cand schimbati doar un obiect in casa, un frigider, un patul sau o canapea.

Dispunem si de masini de tonaj mai mare, atunci cand este cazul, transport moloz la saci. Va punem la dispozitie si serviciul de inchiriere containere pentru moloz, containere cu capacitatea de 7 metri cubi.

1 Comment

  1. Pingback: Aruncare moloz la saci de la amenajare - Transport moloz la saci

Comments are closed.