Inchiriere containere santier

inchiriere container santier

inchiriere container santier

Inchiriere container santier cu stationare pana la 3 zile.Pentru o cantitate mai mare de moloz, deseuri sau gunoi se poate asigura un flux continuu de containere deoarece detinem mai multe in stoc.

Va asiguram containere cu o capacitate de 7 metri cubi, destul de incapatoare pentru depozitarea deseurilor, a molozului rezultat din demolari sau amenajari interioare, reabilitari extrioare si interioare sau din alte activitati producatoare de deseuri de tot felul, mai putin cele periculoase care necesita un transport special.

Incarcarea containelor se va asigura de catre beneficiar. Descarcarea containelor se efectueaza la groapa de gunoi cu care avem contract, fiind un loc special amenajat pentru depozitarea tuturor deseurilor. Pentru inchiriere container va rugam sa ne contactati cu 24 ore inainte pentru a ne asigura ca va putem onora si pentru a stabilii detaliile legate de adresa si ora livrarii.
Ne puteti scrie si pe adresa  pentru o cerere de oferta sau telefonic la 0727 656 366.

Inchiriere containere santier 7 mc

Prin transportul deseurilor se intelege totalitatea proceselor care incep dupa colectarea deseurilor si se incheie cu predarea acestora la instalatiile de reciclare, tratare si /sau eliminare a acestora. Poate fi: transport la distanta mica, transport la distanta mare. Dupa colectarea deseurilor, de la locul la care au fost generate urmeaza transportul la distanta mica, la instalatia de reciclare, tratare si /sau eliminare a deseurilor care se gaseste in apropiere sau la o statie de transfer.

De la statia de transfer deseurile ajung, prin transportul la mare distanta la o instalatie centrala de reciclare, tratare si/sau eliminare
Din punct de vedere al gradului de incarcare, exista 3 tipuri de transport:
Transport plin
Transport gol
Transport intermediar, care apare atunci cand un autovehicul de colectare nu are unde sa fie incarcat la maxim, intr-o zona de colectare.

Inchiriere containere santier

Inchiriere containere santier

Autovehiculele de colectare si transport al deseurilor sunt:camioane cu recipiente speciale, care se incarca direct sau camioane pe care se pot monta pentru transport containere de capacitate mare care se monteaza deja incarcate.Acestea pot fi utilizate pentru transport la distanta mare sau mica.
Utilizarea autovehiculelor pentru transportul deseurilor se face cu respectarea anumitor conditii, legate de:dimensiunile containerului de incarcare incarcarea maxima pe fiecare axa greutatea maxima admisausurinta de manevrare a autovehicului.

La fixarea dimensiunii vehicului de colectare si transport se vor avea in vedere:
Incarcatura utila. Distanta catre statia de transfer sau la statia de recilare, tratare si/sau eliminare. Sistemul de recipiente, inchiriere containere santier. Topografie, limitarile si dificultatile in traficul rutier. Latimea drumurilor pe distantele parcurse de vehiculele de colectare sau transport. Timpul de lucru zilnic al angajatilor si pauzele de lucru. Marimea echipei.

Principalul obiectiv al legislatiei privind transportul deseurilor este asigurarea protectiei mediului atunci cand deseurile fac obiectul unui transport, inchiriere containere santier. Pentru minimizarea costurilor si a impactului ecologic, in special asupra populatiei va fi necesara optimizarea activitatilor de transport cat mai mult posibil.

Masuri pentru optimizarea conditiilor de transport a deseurilor: selectarea locatiilor pentru statiile de sortare, procesare si pretratare in “centrul” zonelor de generare a deseurilor; amplasarea statiilor de procesare a deseurilor (statii de tratare mecano-biologica) cat mai aproape de depozitele finale, inchiriere containere santier; utilizarea pentru colectarea deseurilor a unor vehicule de colectare cu emisii reduse de noxe (zgomot si gaze de esapament); adaptarea autovehiculelor de colectare si transport in functie de conditiile de drum, structura localitatilor si structura arhitecturala a diferitelor cladiri, inchiriere containere santier; optimizarea distantelor de transport pentru utilizarea la maxim a capacitatii autovehiculelor de transport; minimizarea distantelor de transport prin utilizarea statiilor de transfer; daca distantele de transport lungi nu pot fi evitate este indicat sa se utilizeze caile ferate sau navale (exemplu, Dunarea)

In toate tipurile de transport pentru marfa, deseuri sau moloz containerul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai importante ca motorul cu reactie pentru transportul de pasageri sau internetul pentru comunicatii de tot felul, inchiriere containere santier. In containere se poate incarca se pot depozita orice tip de deseu, adica deseuri provenite din demolari si constructii, deseuri menajere sau din prelucrari diverse.

In urma lucrarilor de pe un santier, de regula, rezulta foarte mult moloz in cantitati foarte mari. Serviciul inchiriere container santier a fost special creat pentru cantitatile mai mari de deseuri acumulate pe un santier. Va punem la dispozitie containere destul de incapatoare pentru depozitarea deseurilor de tot felul adunat, inchiriere containere santier. Noi consumatorii suntem cu toti responsabili de poluarea mediului si fiecare dintre noi, pe viitor trebuie sa avem grija sa nu mai aruncam neglijent resturile de moloz, a gunoiului si a deseurilor in spatii publice  ci in locuri special amenajate.

Sunati-ne acum la 0727 656 366 pentru o oferta de pret la inchiriere containere santier!