Contact transport moloz

Sunati la 0727 656 366 sau trimiteti mesaj cu intrebari.

 

Servicii :

Contact transport moloz sau evacuare resturi de la zugraveala varsat cu Transit 3 tone si containere. Ridicare resturi la saci cu masina de 3 tone din orice bulevard. Transportul include incarcarea resturilor de sus cu manipulatori. Ridicam deseuri la saci, chiuveta, wc, mocheta, usi sau somiera.

Contact transport moloz Bucuresti

Contact transport moloz

Contact transport moloz

Contact transport moloz sau inchiriere bena moloz de 7,2 MC pentru strangere si evacuare gunoaie. Pubelele se livreaza pentru 24-72 ore, se car cu mijloc de transport de greutate. Containerele sunt destinate santierelor voluminoase. Se comanda cu 24 ore premergator.

Aruncare corpuri din apartamente sau poduri cu utilitare de 2 tone incarcatura. Aducem muncitori pentru distrugere si ridicare. Debarasam orice corp vechi, patut sau dulap, linoleu sau aragaz in rampe de aruncat. Transport corpuri de beci sau baie, pentru golire hol. Evacuare casa de canapea, demontare si transport. Va .transportam dulapul, masa sau mobilierul. Colectari acoperite in Bucuresti – Floreasca.

Dus canapele si stramutare partamente, spatii comerciale, transport marfa. Solutii de relocat mobilier sector 3 cu utilitare de 3,5 tone si zilieri asigurati pentru urcare. Transportul mobilierului de la o camera la alta, manipularea canapelelor, descarcarea lor, transportul cutiilor sau a sacilor cu sticle. Urnim obiecte casnice sau mese. Propunem si servicii de aruncat mobila in Ilfov cu descarcare sau oprire in Videl. Pentru a garanta un pret bun la stramutare corpuri, beneficiarul poate incarca singur canapeaua, noi asigurand doar masina.

Contact transport moloz sau colectare moloz inseamna ca beneficiati de o rezolvare, respectiv incarcatori pentru incarcare, debarasare moloz la saci cu basculabile, plata la centrul de resturi. Un serviciu va asigura eventualitatea sa nu mai aveti nici o grija asupra deseurilor. Nu cere nici o truda din partea beneficiarului . Constructorul, de asemenea, nu ii revine nici o osteneala. Acesta trebuie sa poarte de grija ca sacii de gunoaie sa nu depaseaca greutatea de 40 de kilograme, greutate indispensabila pentru buna desfasurare a actiunilor de incarcare. In consecinta, pentru a putea profita de un serviciu integral, desemnati curatare gunoaie.

Contact transport moloz pentru debarasare moloz din urma constructiilor civile sau industriale. Transportul resturilor se face cu personal propriu, experimentat pentru asta. Gunoaiele se cuvine sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand recurgeti la ridicare moloz la casa, numaiexclusiv atunci cand excludeti un perete si raman bucati mari ce pot fi manevrate cu simplitate, acestea nu se cere sa fie ambalate. Colectarea sacilor se poate realiza fiecand de luni pana sambata, planificarile se fac cu o zi inainte.

Contact transport moloz sau transport balast pentru constructii si amenajari. Nisipul este livrat cu utilitara de 3 metri cubi. Puteti comanda pietris la metru cub sau la saci. Livrarea se face in aceeasi zi sau a doua zi. Transport refuz de ciur Bucuresti si imprejurimi. Refuz de ciur este predat cu basculabila ce poate transporta de la 1 la 3 metri cubi.

Molozul rezultat de la doborarea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se incarca in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manevrati de oanenii nostrii. Pe langa transport moloz la saci.

1 Comment

  1. Pingback: Inchiriere container pentru transport moloz Bucuresti

Comments are closed.