Inchiriere containere moloz

inchiriere container moloz

inchiriere container moloz

Inchiriere containere moloz la cel mai bun pret,rapid si fara costuri ascunse!
Containerele au o capacitate de 7 metri cubi si stationeaza pana la 3 zile sau pe o p[erioada mai prelungita pe baza unui contract.

Molozul reprezinta amestecuri de deseuri, pamant, beton, caramizi, tigle si materiale ceramice. Intr-un Bucuresti european curatenia trebuie privita ca o contributie esentiala la cresterea calitatii vietii si a sanatatii fiecaruia dintre noi, de aceea intervenim noi cu inchiriere container moloz cu capacitate de 7 metri cubi, ajutandu-va astfel sa protejati mediul inconjurator, molozul ajungand acolo trebuie!

Pentru orice alte detalii sau intrebari va rugam sa ne contactati la numarul 0727 656 366 si consultantul nostru va va oferi toate raspunsuirle la intrebarile dumneavoastra in cel mai scurt timp!

Inchiriere containere moloz Bucuresti

Inchiriere containere moloz Bucuresti de 7 metri cubi, stationare 1-3 zile, comanda cu o zi inainte, plata cash.

Parintele containerelor de astazi este considerat americanul Malcom McLean, desi a inceput abia ȋn 1956 sa recurga la acest mod de transport. A avut insa inspirația sa speculeze nevoile armatei SUA in timpul razboiului din Vietnam.

Ideea containerizarii i-a venit lui McLean inca din anii ‘30, cand, la volanul singurului sau camion, stand la coada pentru a prelua baloturi cu bumbac aduse de un vapor, a reflectat asupra posibilelor mijloace de scurtare a timpului necesar operarii marfurilor in port. A ajuns la concluzia ca o cutie metalica suficient de mare incat sa cuprinda si cele mai voluminoase articole, inchiriere containere moloz, pretabila in același timp la transportul cu trenul sau camionul si transferul pe vapoare, ar rezolva problema vitezei.

Viziunea a putut fi transpusa in practica abia ȋn 1965, cand generalii americani – oripilați de condițiile oferite de portul vietnamez Saigon, deservit de o singură cale ferata– au cerut liniilor maritime să inventeze ceva.

McLean a castigat cu containerele sale un contract in valoare de 70 de milioane de dolari, iar militarii au devenit infocați susținatori ai noului sistem de transport, inchiriere containere moloz. De la acest prim pas, totul a evoluat repede: autoritatile portuare new-yorkeze au imbratisat deschis ideea containerizarii pentru a procura mai ieftin marfuri din statele sudice, masura a inspirat si pe altii, pentru a deveni in scurt timp general acceptata. Astefel, containerizarea a adus la cresterea productivitatii.

Amestecurile de beton, tigle, caramizi, bca, rigips spart si materiale ceramice se refera la amestecurile de deseuri provenite de la contructii si demolari ce nu contin substante periculoase si care mai poarta denumirea de moloz.

Volumul de moloz eliminat poate fi privit ca reprezentand un indicator de eficienta a utilizarii resurselor intr-o societate, deoarece generarea in exces a deseurilor este legata de ineficienta proceselor de productie, durabilitatea scazuta a produselor puse pe piata si modele necorespunzatoare de consum.

Pentru a fi asigurata o buna protectie a factorilor de mediu este necesar ca molozul generat sa fie colectatat si sa se fie gestionat intr-un mod care sa nu prezinte pericol pentru sanatatea populatiei si pentru mediul inconjurator.

Avand in vedere ca volumul de moloz depozitate in depozitele de moloz trebuie stabilizat sau redus, cresterea volumului de deseuri evidentiaza importanta asigurarii de noi capacitati de tratare a molozului, inchiriere containere moloz (reciclare, compostare, coincinerare etc.). Va oferim solutia ceam mai buna pentru evacuarea molozului de pe santiere, case, curti cu ajutorul containerelor pentru colectare si transport moloz. Avantajele pe care le oferim sunt urmatoarele:

1.scutirea clientilor de orice fel de deplasare( pentru cereri, contracte, aprobare)

2.promptitudinea serviciilor(onorarea comenzilor in cel mai scurt timp)

3.preturile cele mai mici de piata, nu exista taxe ascunse deoarece pretul oferit include inchirierea containerului, transportul in sine dar si toate taxele catre groapa de gunoi cu care avem contract.

Pentru activitati mai mari producatoare de moloz va ajutam cu un numar mai mare de containere care ajuta la inlocuirea celui care a fost deja umplut, inchiriere containere moloz. Programarea inchirierii unui container este de preferat sa de realizeze cu 24 ore inainte pentru a va servi imediat a doua zi, inchiriere containere moloz. Orice tip de comanda poate fi onorata prompt in urma unui simplu apel telefonic la 0727 656 366. Incarcarea molozului in container revine in sarcina beneficiarului.

Ne caracterizeaza rapiditatea si seriozitatea cu care servim clientul deoarece timpul este foarte important pentru fiecare dintre noi. Inchirierea containerelor de moloz se poate realiza atat pe raza municipiului Bucuresti cat si in Ilfov.

Pentru mai multe detalii legate de preturi sau orice alte intrebari va asteptam sa ne contactati si consultantul nostru va va oferi toate raspunsurile la intrebarile dumneavoastra in cel mai scurt timp!