Transport nisip

Transport nisip pentru constructii si amenajari. Nisipul este livrat cu utilitara de 3 metri cubi. Puteti comanda nisip la metru cub sau la saci. Livrarea se face in aceeasi zi sau a doua zi. Transport nisip Bucuresti si imprejurimi. Nisipul este livrat cu basculabila ce poate transporta de la 1 la 3 metri cubi. sunati la 0727 656 366 pentru pret.

Transport nisip Bucuresti

Transport nisip

Transport nisip

Transport nisip de la balastiera pentru clienti ce au lucrari de tencuiala, zidarie, montaj pabaj, etc. Nisipul se foloseste in diverse combinatii cu ciment sau var. Transportam nisip la saci pentru clientii de la bloc. Acesta poate fi folosit pentru sape.

Transport moloz rezultat la lucrarile din constructii. Pot transporta cu basculabila sau container. Containerul se inchiriaza pentru unu-trei zile si are capacitate de 7 metri cubi. Transport moloz la saci din apartamente, coboram cu liftul si incarcam in masina. Transportul molozului la groapa de gunoi ne revine. Noi va putem scapa si de lemnele rezultate de la incuirea tamplariei. Va putem scapa de cada sau wc-ul schimbat.

Transport nisip si mobila veche. Ridicam mobila veche din apartament inainte de zugraveala. Mobila care va incurca sa decopertati peretii va fi aruncata ? Noi o aruncam pentru dumneavoastra. Va asiguram un serviciu care nu va solicita efortul, bineinteles doar finaciar, preturile fiind foarte convenabile. Partenerul nostru pentru transport nisip il gasiti aici.