Transport deseuri

transport deseuri

transport deseuri

Transport deseuri menajere si nemenajere si nu numai in Bucuresti si in zonele limitrofe. Preluam urmatoarele sortimente de deseuri nepericuloase: hartie/carton, mase plastice, metal (feros/neferos),lemn, sticla. Nu transportam deseuri periculoase si toxice!

Aveti adunate tot felul de obiecte adunate si nefolositoare? Vreti sa faceti curatenie si nu stiti cum sa scapati de ele? Nu cunoasteti pe cineva care sa va ajute in acest sens?…Noi suntem solutia ….va oferim personal LA CERERE care va poate ajuta la inacarcare/descarcare

Ne puteti contacta atat pentru o comanda minima de pana la 10 saci pana la o cantitate mare. Activitatile din constructii si demolari sunt o sursa generatoare de deseuri. Monitorizarea cantitatii de deseuri astfel rezultate este un proces dificil, dar cu toate acestea va autam noi cu depozitarea lor la groapa de gunoi cu care avem contract.

Evacuarea deseurilor nu mai reprezinta un stres pentru dumneavoastra! Contactati-ne la 0727 656 366 pentru mai multe detalii si pentru a va oferi cel mai bun pret de pe piata.

Transport deseuri Bucuresi si Ilfov

Inca de la inceputurile erei noastre,salubrizarea oraselor era realizat in mod organizat. Strazile pavata,murdare erau spalate in mod regulat, chiar daca o curatare generala avea loc la intervalul de cativa ani. In perioada migratieii popoarelor s-au pierdut cunostrintele despre necesitatatea mentinerii curateniei in spatiul vital uman. Una dintre problemele vietii moderne o constituie cea a stocarii, neutralizarii sau eliminarii deseurilor.Dupa provenienta ele pot fi: deseuri menajere, industriale, deseuri agoalimentare si nucleare.

Dupa colectarea deseurilor de la locul unde au fost generate urmeaza transportul deseurilor la groapa de gunoi cu care avem contract. Principalul nostru obiectiv privind transport deseurilor este protectia mediului inconjurator atunci cand deseurile fac obiectul unui acest gen de transport.

Deseurile menajere cuprind in special gunoaiele menajere, gramezi de deseuri.Cantitatile de deseuri casnice produse, difera de la o tara la alta in functie de traditie, obiceiuri, dezvoltare etc. Se constata in urma ultimelor decenii, o crestere a ponderii in cadrul deseurilor menajere, a hartiei si cartonului, a materialelor putrescibile etc.Ponderea este foarte variabila de la o tara la alta, de la o epoca la alta.

Colectarea de deseuri cu firma de transport deseuri dateaza, din motive estetice si ca o sarcina a organelor publice, dateaza in Europa Centrala inca de la inceputul Renasterii. Deseurile urbane a inceput sa fie un amestec nedefinit de substantedar care pot fi foarte daunatoare. Echipa noastra va poate ajuta sa scapati de stresul legat de transportul deseurilor nepericuloase deoarece va asiguram un personal tanar, dinamic, care se adapteaza tuturor cerinetelor eforturilor fizice pentru ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti!

Motive pentru a ne alege pe noi in transportul deseurilor si nu numai:
·    Stres minim ;
·    Protectia bunurilor dumneavoastra ;
·    Folosirea materialelor de protectie ;
·    Demontare/ montare profesionista ;
·    Cunoasterea duratei si a costului transportului deseuri ;
·    Buna organizare a transportului deseuri;
·    Asezarea pe pozitii a bunurilor dumneavoastra .
·    Seriozitate si punctualitate.
·    Preturi accesibile pentru orice buzunar

Transportul este asigurat cu autoutilitare de 3,5 tone pregatite corespunzator pentru transport deseuri la cererea dumneavoastra oricand. Totodata va asiguram o echipa tanara care este pregatita sa aiba grija ca transportul de orice natura sa fie dus la bun sfarsit in cele mai bune conditii pe orice vreme. Dispunem de un numar sufficient de masini si echipe pentru a onora toate comenzile in aceeasi zi. Suntem eficienti, pragmatici, clari, si onesti!

Intreaga noastra activitate si relatiile de afaceri sunt bazate invariabil pe reguli etice acceptate la nivel national. Atitudinea echipei  noastre nu se rezuma doar la cerintele legale, ea se extinde la concepte morale ca echitate, onestitate, integritate si responsabilitate sociala fata de toti clientii nostri.

Contactati-ne la 0727 656 366 pentru a stabili impreuna cea mai buna oferta de pret pentru transport deseuri!

1 Comment

  1. Pingback: Evacuare moloz la saci de la bloc, gunoi, deseuri, lemne!

Comments are closed.