Colectare moloz

Colectare moloz

Colectare moloz

Colectare moloz de la amenajarile de apartamente, moloz la saci, tocarii schimbate, obiecte sanitare. Toate resturile de care nu mai aveti nevoie, noi le ridicam diresct din apartament si le transportam la groapa. Serviciu complet cu personal pentru incarcare si masini de 3,5 tone pentru transport. 0727656366.

Colectare moloz la saci cu autoutilitare si bena 7 metri cubi. Colectare resturi la saci cu masini de 2 tone din orice alee. Evacuarea include incarcarea molozului din casa cu angajati proprii. Evacuam deseuri la saci, masca chiuveta, cuier, fotoliu, usi sau somiera. Oferim cuva deseuri de sapte mc pentru colectare si colectare resturi. Benele se stationeaza pentru 2-3 zile, se aduc cu Mercedes de 18 tone. Containerele sunt adresate santierelor de amploare. Se comanda cu o dimineata preventiv.

Colectare moloz Bucuresti

Colectare moloz inseamna ca bucurati de un bebeficiu, respectiv muncitori pentru incarcare, evacuare moloz la saci cu basculabile, taxa la rampa de gunoi. Un serviciu va asigura probabilitatea sa nu mai detineti nici o grija asupra deseurilor. Nu implica nici o stradanie din partea beneficiarului . Constructorul, tot asa, nu ii revine nici o greutate. Acesta este necesar sa aibe grija ca sacii de gunoaie sa sa aiba greutatea de 40 de kilograme, greutate necesara pentru buna desfasurare a operatiunilor de incarcare. Deci, pentru a putea beneficia de un serviciu intreg, desemnati golire resturi.

Colectare moloz rezultat de la doborarea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se incarca in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manevrati de oanenii nostrii. Pe langa transport gunoaie la saci.

Colectare moloz si debarasare mobilier vechi din apartamente sau beciuri cu utilitare de 2 tone incarcatura. Aducem baieti pentru distrugere si incarcare. Ridica orice obiect, canapea sau dulap, mocheta sau frigider in rampe de aruncat. Debarasare mobila de bucatarie sau baie, pentru igienizare hol. Evacuare apartament de canapea, strangere si demontare. Va debarasam canapeaua, biblioteca sau mobilierul. Evacuari garantate in Bucuresti – Crangasi.

Relocari corpuri si mutare locuinte, spatii comerciale, dus cutii. Servicii de dus canapele Bucuresti cu masini de 10 mc si personal asigurati pentru coborare. Transportul sifonierului de la o casa la alta, coborarea covoarelor, manipularea lor, dusul coletelor sau a sacilor cu vesela. Transportam obiecte electrice sau piane. Propunem si servicii de transport mobilier in tara cu descarcare sau sosire in Ploiesti. Pentru a obtine un pret satisfacator la stramutare corpuri, clientul poate urca singur bagajele, noi garantand doar utilitara.

Colectare moloz din urma constructiilor civile sau industriale. Ridicarea sacilor se face cu personal propriu, priceput in acest scop. Gunoiul trebuie sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand cereti transport gunoaie la apartament, doar atunci cand daramati un perete si raman fragmente mari ce pot fi manevrate cu simplitate, acestea nu este nevoie sa fie ambalate. Transportul sacilor de moloz se poate realiza oricand de luni pana sambata, programarile se fac cu o zi inainte.

Livrare refuz de ciur pentru constructii si amenajari. Nisipul este livrat cu utilitara de 3 metri cubi. Puteti comanda pietris la metru cub sau la saci. Furnizarea se face in aceeasi zi sau a doua zi. Firnizare pietris Bucuresti si imprejurimi. Balastul este furnizat cu basculabila ce poate transporta de la 1 la 3 metri cubi.