Transport mobila

transport mobila

transport mobila

Aveti o mobila care necesita o atentie mai speciala in transport? Va schimbati sediul firmei si trebuie sa mutati mobilierul, echipamentul si documentele la noua adresa?

Serviciile pe care le asiguram pe scap pe dumneavoastra de orice grija deoarece va punem la dispozitie personal de incarcare  dar si descarcare la adresa mentionata.Transport mobila cu masini special amenajate astfel incat mobila dumneavoastra sa fie transportata in siguranta.

Experienta personalului nostru este garantia transportului mobila in cele mai bune conditii.Totul se realizeaza cu mare simt de raspundere de la incarcare pana la descarcare la locul stabilit al transportului, prin rabdare si atentie care sunt principalele calitati ale personalului. Sunati cu o zi inainte pentru o programare pentru a evita lipsa unei masini si pentru a stabili impreuna cel mai bun pret. Promtitudinea este cuvantul care ne caracterizeaza de-a lungul timpului pentru transport de mobila.

Sunati-ne la 0727 656 366 pentru a obtine rapid un pret avantajos!

Transport mobila Bucuresti

Sunati cu cateva zile inainte pentru a face o programare de transport. Astfel evitati lipsa unei masini in momentul mutarii mobilierului dumneavoastra si aflati pretul exact pentru mutare.

Notati pe o foaie toate lucrurile pe care le aveti de transportat. Fiti sigur ca nu uitati nimic la locul de plecare. Notati alte lucruri care va trebuie pentru impachetare ( cutii, banda adezica, hartii etc ).

Scoateti din priza electronicele si electrocasnicele cu cateva ore (minim 2) inainte de transport. In unele cazuri, acestea se pot defecta daca nu se respecta conditiile de transport mobila.

Puneti intr-o cutie, dar in plasute diferite CD-uri, DVD-uri, dischete, discuri si alte suporturi de date. Evitati riscul amestecarii sau pierderii acestora.Impachetati mobilierul din fiecare camera si notati pe cutii sau plase locul acestora. Astfel va va fi mai usor la despachetatul mobilei.Asezati in cutii mobila in ordinea greutatii ei. Mobilierul greu sa fie mai jos, iar cel usor mai sus.

Transportul mobilierului are o influenta deosebita asupra structurii economice si sociale, asupra dezvoltarii oricarui stat, concureaza cu succes cu alte moduri de transport, in special la transporturile de mobila in cadrul relatiilor economice externe, demonstrand avantajele sale incontestabile. Astfel, din an în an transportul auto valorifica un volum tot mai mare de mobile transportate.

Pentru transport mobila in Bucuresti este recomandat sa ne solicitati serviciile cu cel putin 24 de ore inainte, deci nu ezitati sa ne contactati pentru ca transportul mobilei dumneavoastra sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Niciodata lucrurile nu au fost atat de simple pentru dumneavoastra!

Printr-un simplu click ne puteti trimite un mail si cineva de firma noastra  de transport mobila va va contacta imediat pentru a va oferi cea mai buna oferta.

Pentru serviciile de mutari mobila, pentru un serviciu de calitate, rapid si sigur cel mai bine apelati la noi pentru ca transportul sa recurga in cele mai bune conditii.

Fie ca este vorba de un transport in Bucuresti sau Ilfov, oi suntem solutia. Legat de pretul transportului de mobila va asiguram ca sunt cele mai bune de pe piata. Va jutam cu transport de mobila dormitor, bucatarie, in general tot ce tine de mobilier, covoare, electrocasnice de tot felul si nu numai.

Aveti o mobila veche, valoroasa chiar si din punct de vedere sentimental? Colegii nostrii inteleg acest lucru si trateaza totul cu mare grija, pentru ca punem pe primul loc increderea si satisfacerea clientului.

Daca aveti de efectuat o mutare in Bucuresti sau din Bucuresti in zonele limitrofe lui, sarim in ajutor cu autoutilitare special concepute pentru un astfel de transport, soferi cu experienta si personal instruit temeinic in manipularea oricui tip de bunuri,fie ele fragile sau rezistente,voluminoase sau usoare, masive sau dure.

Firma noastra de transport mobila pretuieste fiecare obiect pe care dumneavoastra il detineti.Aceste bunuri le vom acorda o atentie marita, iar dumneavoastra veti fi multumiti de profesionalismul cu care executam orice relocare.

Impreuna cu un specialist in mutari si transport mobila, puteti programa mutarea si timpul executiei al executiei. Un alt element important in politica firmei este acela de a ajunge  in cel mai scurt timp la destinatie.

Transporturile reprezinta un domeniu important al activitatii economico-sociale pentru ca prin intermediul lor se efectueaza deplasarea in spatiu a bunurilor si oamenilor in scopul satisfacerii necesitatilor materiale si spirituale ale societatii omenesti.

Activitatea de transport este, in general, o activitate continua in timp care, in cele mai multe cazuri, este o activitate de zi si noapte, atat in zilele de lucru, cat si in cele de sarbatoare, dar discontinua ca intensitate, cu intermitente, motiv pentru care randamentul ei este variabil.

Pentru noi serviciile de transport sunt un mod de viata si nu doar un loc de munca obisnuit!

Sunati-ne pentru a obtine cea mai buna oferta de pret la transport mobila!