Transport mobila veche

transport mobila veche

transport mobila veche

Transport mobila veche din locuinte si spatii comerciale. Serviciile noastre sunt specializate in evacuarea mobilierului nefolositor.Transport mobila vechecu autoutilitara de 3,5 tone.

Dispunem de personal pentru demontarea si incarcarea mobiliei vechi. Pe langa obiectele de mobilier, putem evacua si aparate electrocasnice, covoare, perdele, haine, borcane, vesela, electronice si orice obiect nefolositor.

Daca ati mostenit o casa plina de vechituri, noi suntem solutia. Va eliberam, beciul, podul, camara, curtea si camerele de tot ce nu aveti nevoie.Ati cumparat un apartament si fostul proprietar vi la lasat plin? Evacuam mobila, camara, balconul, chiar si boxa de la subsol.

Sunati-ne la 0727 656 366 si nu veti regreta deoarece va vom oferi cel mai bun pret de pe piata!

Transport mobila veche Bucuresti

Atunci cand vrei sa schimbi decorul unei camere, mobila este cel mai greu de inlocuit.Nu toata lumea isi permite sa isi schimbe mobila in functie de tendinte dar din fericire in ziua de azi nu mai e nevoie sa arunci mobila veche si demodata  ci doar este de ajuns sa o reconditionezi.

Reconditionarea este un proces care necesita multa rabdare din partea celui care se ocupa de aceasta operatiune. Aceasta poate dura de la o saptamana pana la cateva luni in functie de complexitatea. Transport mobila veche. Prin mobila veche numim piesele de mobilier fabricate din lemn masiv sau inlocuitor din lemn acoperit cu furnir. Cateva sfaturi utile pentru intretinerea mobilei vechi:

Evitati sa varsati apa pe mobila, deoarece aceasta se pateaza foarte usor. De aceea, feriti-va sa asezati paharele cu apa direct pe dulapuri sau rafturi. Asezati-le mai intii pe un servetel sau pe o farfurie. Pe de alta parte, petele de apa pot fi inlaturate cu spirt si o cirpa curata. Dupa ce ati frecat usor cu spirt pe pata, stergeti repede locul cu o cirpa curata. Locul spirtului poate fi luat, de asemenea, de gaz sau de ulei de parafina. In cazul mobilei lacuite, petele de apa se indeparteaza cu o solutie din sare fina si petrol. Apoi mobila se lustruieste cu ajutorul unui burete sau al unei cirpe curate. Solutii de transport mobila veche oferim noi.

• Petele lasate pe mobila de farfurii sau de vase fierbinti se pot indeparta daca frecati mobila cu o cirpa aspra, inmuiata in gaz. Apoi stergeti cu cenusa sau cu scrum de tigara si in final, lustruiti cu o cirpa de lina si spirt.

• Mobila ceruita se curata cu un tampon din lina, imbibat in ulei incalzit. Lustruiti mai intii incheieturile si apoi stergeti si restul mobilierului. Lasati mobila astfel pina a doua zi si apoi lustruiti-o cu ceara sau cu o solutie speciala.

• Mobila trebuie ferita in permanenta de zgirieturi. De aceea, dupa ce ati indepartat praful, stergeti-o cu o cirpa imbibata in ulei amestecat cu terebentina. In lipsa acestor substante, puteti folosi o solutie preparata din 200 ml otet si 200 ml ulei. Amestecati otetul cu uleiul si lasati solutia o zi, intr-un loc racoros. Inainte de utilizare, agitati bine sticla. Transport mobila veche de la noi.

• Mobila impletita din rachita se curata cu o solutie realizata din apa si sapun dat pe razatoare. Ar fi de preferat sa utilizati sapun de fata. Dupa ce ati sters bine mobila, clatiti-o de mai multe ori cu apa calduta, in care ati adaugat sare. Lasati-o sa se usuce intr-o incapere calduroasa, ferita de umezeala. Tot cu apa si sapun puteti lustrui mobila lacuita.

• Parul de pisica sau de ciine de pe tapiteria mobilei poate fi inlaturat cu ajutorul unui ciorap subtire. Imbibati ciorapul in apa, stoarceti-l foarte bine si apoi stergeti cu el usor mobila. Transport mobila veche din casa. Parul se va lipi de ciorap si nu se va mai raspindi prin jur.

• Puteti scapa de urmele de pe mobila, in special cele lasate de degete, cu ajutorul unui servetel de hirtie imbibat in apa cu amoniac. Dupa ce ati sters urmele, lustruiti locul cu o carpa din lana.

Obiectele de mobilier au fost, sunt si vor fi prezente mereu in viata omului deoarece ele scot in evidenta relatiile sociale, relatiile economice, obiceiurile si modul de viata al societatii omenesti dintr-o anumita perioada.

Daca te afli in situatia in care esti nevoit sa te muti dintr-o zona in alta sau pur si simplu sa te debarasezi de mobila veche, atunci cea mai simpla varianta de a transporta mobila si toate obiectele voluminoase este sa apelezi la noi!

Transport mobila veche si nu numai. Transportam orice! Va ajutam de la cel mai simplu transport pana la mutarea intregii locuinte. Echipa noastre sare in ajutor cu solutii optime si cu eficienta maxima. Puteti alege cu incredere serviciile noastre de transport mobila veche, adaptabile fiecarui buzunar si nevoilor dumneavoastra. O mutare executata de firma specializata in servicii de mutari si  transport mobila prezinta urmatoarele avantaje:

– lipsa totala de efort din partea celor care solicita serviciul de transport mobila veche. Acest lucru se datoreaza faptului ca, echipa respectiva se va ocupa in intregime de toate aspectele legate de mutare.

– profesionalism. Echipele noastre sunt alcatuite din personal calificat si cu o vasta experienta in domeniu. Pentru a va face o idee, ganditi-va ca echipa noastra executa astfel de servicii zi de zi de transport mobilier vechi precum cea pe care o planificati sau chiar mult mai complexe.

Criteriile care stau la baza ofertei firmei noastre de transport mobila veche: punctualitatea, experienta, seriozitatea profesionala si siguranta cu care sunt transportate bunurile dumneaqvoastra. De asemenea, noi ne respectam toate angajamentele si promisiunile facute catre clientii nostrii inclusiv si termenele stabilite.

Asadar, va asteptam sa ne contactati pentru a obtine cea mai buna oferta de pret pentru transport mobila veche!