Evacuare mobila veche

Evacuare mobila veche din apartament, casa sau garsoniera. Oferim un serviciu care va scpa de mobila veche din casa. Avem oameni care demonteaza si incarca mobila veche in dube de 3 tone. Evacuam mobila veche cu tot cu continut : haine, vesela, textile, covoare, perdele, borcane, sticle, butoaie, cazane, etc. Va last fiecare incapere din casa goala, inclusiv pod, boxa sau garaj. Sau puteti solicita serviciile doar pentru un pat, sau o canapea, ori un dulap. Pret pentru cantiate la 0727 656 366.

Evacuare mobila veche Bucuresti

Evacuare mobila veche din apartament sau casa

Evacuare mobila veche

Evacuare mobila veche

Evacuare mobila veche din incaperi sau magazii cu sprinter de 2 tone incarcatura. Garanta oameni pentru dezmembrare si incarcare. Transportam orice corp vechi, pat sau dresing, plapuna sau radio in rampe speciale. Colectare mobila de hol sau boxa, pentru curatare camera. Evacuare camera de mobila veche, curatare si transport. Va eliberam patul, biblioteca sau biroul. Transporturi acoperite in Bucuresti – Ferentari.

Evacuare mobila veche, standuri, transport cutii. Ajutor de dus paturi sector 2 cu masini de doua tone si personal asigurati pentru incarcare. Relocarea canapelei de la o camera la alta, coborarea bagajelor, transportul lor, urcarea pachetelor sau a pungilor cu haine. Relocam obiecte electrocasnice sau paturi. Oferim si servicii de mutat corpuri in Bucuresti cu coborare sau coborare in Urziceni. Pentru a oferi un pret mititel la mutare corpuri, beneficiarul poate incarca singur mobilierul, noi asigurand doar duba.

Evacuare mobila veche inseamna ca profitati de un serviciu complet, respectiv muncitori pentru incarcare, colectare gunoi cu masini, costul la gaura de resturi. Acest serviciu va asigura posibilitatea sa nu mai purtati nici o ingrijorare asupra resturilor. Nu presupune nici o truda din partea proprietarului . Constructorul, tot asa, nu ii revine nici o stradanie. Acesta este necesar sa aibe grija ca sacii de moloz sa sa aiba greutatea de 40 de kilograme, greutate utila pentru buna desfasurare a interventiilor de incarcare. Prin urmare, pentru a putea profita de un serviciu total, desemnati debarasare gunoaie.

Evacuare mobila veche cu dube si pubela. Evacuare saci cu faianta cu utilitare de 3,5 tone din orice sector. Evacuarea include ridicarea deseurilor din curte cu angajati proprii. Ridicam deseuri la saci, gresie, wc, linoleu, scaune sau divan.

Livrat containere gunoaie de sapte mc pentru organizare si transport moloz. Containerele se stationeaza pentru 1-3 zile, se poarta cu utilaj de tonaj. Benele sunt recomandate amenajarilor de amploare.  Se cer cu o zi inainte.

Evacuare mobila veche. Debarasarea sacilor se face cu personal propriu, experimentat pentru asta. Gunoaiele se cere sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand ne chemati pentru ridicare gunoi la vila, numaiexclusiv in momentul cand daramati un perete si raman bucati mari ce pot fi manipulate cu simplitate, acestea nu trebuiesc impachetate. Transportul gunoaielor se poate realiza oricand de luni pana sambata, programarile se fac cu o zi inainte.

Molozul rezultat de la excluderea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se punaseaza in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manevrati de oanenii nostrii. Pe langa transport resturi la saci.

1 Comment

  1. Pingback: Evacuare mobila veche cu tot cu continut din apartament sau casa

Comments are closed.