Debarasare pod

Debarasare pod de vechituri stranse in cursul anilor. Acest serviciu cuprinde : personal pentru strans si incarcat in saci (daca este cazul), coborarea pana la masina si transport la groapa de gunoi. Evacuare pod de toate obiectele nefolositoare. Odata cu podul putem elibera si magazia, camara sau casa de mobila veche.

Debarasare pod de vechituri

Debarasare pod

Debarasare pod

Debarasare pod, aruncare mobilier vechi din balcoane sau poduri cu Transit de doua tone. Oferim echipa pentru desfacere si manipulare. Transportam orice corp vechi, somiera sau dulap, patura sau radio in depozite speciale. Debarasare mobilier de hol sau magazie, pentru curatare apartament. Curatare camera de mobila veche, strangere si demontare. Va transportam dormeza, balconul sau boilerul. Transporturi valabile in Bucuresti – Grivita.

Debarasare pod si evacuare deseuri constructii la saci cu utilitare si bena. Ridicare saci cu gresie cu duba din orice bulevard. Serviciul include incarcarea deseurilor de la etaj cu personalul noastru. Ridicam resturi la saci, chiuveta, birou, linoleu, oale sau vitrina. Livrare containere moloz de 7,2 metri cubi pentru strangere si transportare deseuri. Pubelele se stationeaza pentru 1-3 zile, se poarta cu camion de 18 tone. Containerele sunt recomandate demolarilor mari. Se comanda cu o dimineata anterior.

Debarasare pod si relocari canapele si deplasare garsoniere, sedii firme, dus pachete. Solutii de carat canapele sector 6 cu autoutilitare de 3,5 tone si zilieri asigurati pentru manevrare. dusul mobilei de la o casa la alta, manipularea covoarelor, coborarea lor, urcarea pachetelor sau a sacilor cu diverse obiecte. Caram obiecte electrocasnice sau piane. Garantam si servicii de aruncat corpuri in Sector 1 cu incarcare sau descarcare in Pitesti. Pentru a oferi un pret mititel la ducere marfa, beneficiarul poate descarca singur dulapul, noi garantand doar autoutilitara.

Debarasare pod inseamna ca beneficiati de un bebeficiu, respectiv personal pentru incarcare, debarasare moloz la saci cu autoutilitare, taxa la groapa de deseuri. Acest serviciu va da sansa sa nu mai aveti nici o preocupare asupra molozului. Nu presupune nici o truda din partea proprietarului . Constructorul, deopotriva, nu ii revine nici un efort. Acesta este necesar sa aibe grija ca sacii de moloz sa sa aiba greutatea de 40 de kilograme, greutate impusa pentru buna disputare a operatiunilor de incarcare. In consecinta, pentru a putea beneficia de un serviciu complet, alegeti debarasare gunoaie.

Debarasare pod din urma constructiilor civile sau industriale. Ridicarea resturilor se face cu personal propriu, calificat pentru asta. Resturile este necesar sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand solicitati evacuare gunoaie la apartament, doar in momentul cand distrugeti un perete si raman portiuni mari ce pot fi manevrate cu usurinta, acestea nu trebuiesc impachetate. Debarasarea deseurilor se poate efectua fiecand de luni pana sambata, planificarile se fac cu o zi inainte.

Livrare agregate pentru constructii si amenajari. Nisipul este livrat cu utilitara de 3 metri cubi. Puteti comanda agregate la metru cub sau la saci. Furnizarea se face in aceeasi zi sau a doua zi. Livrare pietris Bucuresti si imprejurimi. Pietrisul este furnizat cu basculabila ce poate transporta de la 1 la 3 metri cubi.

Resturile rezultat de la daramarea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se depun in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manevrati de oanenii nostrii. Pe langa transport resturi la saci.