Debarasare deseuri constructii

Debarasare deseuri constructii vrac cu Transit 3 tone si pubela. Evacuare saci cu faianta cu masini de 2 tone din orice bulevard. Serviciul include incarcarea sacilor de moloz din apartament cu personalul noastru. Aruncam deseuri la saci, masca chiuveta, cuier, fotoliu, ferestre sau divan.

Debarasare deseuri constructii cu utilitara si bena

Debarasare deseuri constructii

Debarasare deseuri constructii, moloz si gunoi.

Debarasare deseuri constructii cu bena deseuri de sapte metri cubi pentru organizare si evacuare diverse. Benele se livreaza pentru 72 ore, se transporta cu Iveco de gabarit. Benele sunt recomandate constructiilor mari. Se comanda cu o seara precedent.

Debarasare corpuri din balcoane sau beciuri cu utilitare de trei T. Oferim oameni pentru dezmembrare si ridicare. Transportam orice raft sau nisip, pat sau vitrina, mocheta sau masina de spalat in locuri de aruncat. Colectare obiecte de camera sau baie, pentru igienizare garsoniera. Curatare garsoniera de canapea, strangere si transport. Va eliberam mobila de bucatarie, aragazul sau covorul. Evacuari acoperite in Bucuresti – Muncii.

Transport mobilier si mutari case, chioscuri, carat pachete. Serviciu de transportare obiecte sector 6 cu utilitare de 2,8 t si angajati asigurati pentru manipulare. dusul mobilei de la o casuta la alta, coborarea covoarelor, coborarea lor, incarcarea pachetelor sau a sacilor cu diverse obiecte. Mutam obiecte electrice sau mese. Oferim si servicii de relocat mobilier in tara cu descarcare sau venire in Pitesti. Pentru a asigura un pret mititel la ducere bagaje, clientul poate incarca singur bagajele, noi asigurand doar utilitara.

Debarasare gunoi inseamna ca profitati de un bebeficiu, respectiv muncitori pentru incarcare, colectare moloz cu dube, costurile la gaura de resturi. Acest serviciu va da posibilitatea sa nu mai detineti nici o ingrijorare asupra deseurilor. Nu presupune nici o osteneala din partea beneficiarului . Constructorul, tot asa, nu ii revine nici o sfortare. Acesta se cere sa poarte de grija ca sacii de deseuri sa nu depaseaca greutatea de 40 de kilograme, greutate utila pentru buna decurgere a interventiilor de incarcare. Asadar, pentru a putea beneficia de un serviciu total, hotarati-va la igienizare gunoi.

Debarasare gunoi din urma constructiilor civile sau industriale. Colectarea gunoaielor se face cu personal propriu, priceput in acest scop. Deseurile trebuie sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand solicitati transport deseuri la vila, doar in momentul cand distrugeti un perete si raman fragmente mari ce pot fi manevrate cu simplitate, acestea nu trebuiesc ambalate. Ridicarea deseurilor se poate savarsi orisicand de luni pana sambata, programarile se fac cu o zi inainte.

Transport refuz de ciur pentru constructii si amenajari. Nisipul este livrat cu utilitara de 3 metri cubi. Puteti comanda nisip la metru cub sau la saci. Predarea se face in aceeasi zi sau a doua zi. Livrare nisip Bucuresti si imprejurimi. Pietrisul este furnizat cu basculabila ce poate transporta de la 1 la 3 metri cubi.

Gunoiul rezultat de la distrugerea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se punaseaza in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manevrati de incarcatorii nostrii. Pe langa transport deseuri la saci.