Evacuare moloz

Evacuare moloz de la constructii ori amenajari. Oferim servicii de transport si incarcare. Transportul poate fi cu masini 3,5 tone sau prin inchiriere containere de 7 metricubi. Acoperim toate zonele Bucurestiului. Pentru lucrarile de la bloc avem si oameni pentru coborare. Ridicam din casa orice : faianta, parchet, cada, lemne, ferestre, dulapuri. Sunati la 0727 656 366.

Evacuare moloz

Evacuare moloz

Evacuare moloz Bucuresti

Evacuare moloz inseamna ca beneficiati de o rezolvare, respectiv incarcatori pentru incarcare, debarasare moloz la saci cu basculabile, costul la depozitul de moloz. Acest serviciu va ofera probabilitatea sa nu mai purtati nici o preocupare asupra resturilor. Nu implica nici o greutate din partea clientului . Constructorul, tot asa, nu ii revine nici o stradanie. Acesta se impune sa aibe grija ca sacii de gunoi sa nu depaseaca greutatea de 40 de kg, greutate necesara pentru buna evoluare a interventiilor de incarcare. Astfel, pentru a putea beneficia de un serviciu intreg, hotarati-va la igienizare resturi.

Evacuare moloz din urma constructiilor civile sau industriale. Ridicarea gunoaielor se face cu personal propriu, calificat in acest sens. Resturile trebuie sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand solicitati evacuare gunoi la curte, numaiexclusiv atunci cand excludeti un perete si raman portiuni mari ce pot fi manuite cu usurinta, acestea nu trebuiesc impachetate. Evacuarea resturilor se poate savarsi oricand de luni pana sambata, planificarile se fac cu o zi inainte.

Transport pietris pentru constructii si amenajari. Nisipul este livrat cu utilitara de 3 metri cubi. Puteti comanda agregate la metru cub sau la saci. Livrarea se face in aceeasi zi sau a doua zi. Transport refuz de ciur Bucuresti si imprejurimi. Nisipul este furnizat cu basculabila ce poate transporta de la 1 la 3 metri cubi.

Evacuare moloz de la doborarea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se depun in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manipulati de incarcatorii nostrii. Pe langa transport moloz la saci.

Evacuare moloz ambalat cu autoutilitare si containere. Ridicare saci cu gresie cu masini de 2 tone din orice strada. Evacuarea include coborarea gunoaielor din apartament cu angajati proprii. Ridicam gunoaie la saci, masca chiuveta, cuier, covor, vesela sau noptiera.

Evacuare moloz 7,2 metri cubi pentru reorganizare si ridicare gunoi. Pubelele se livreaza pentru 2-3 zile, se poarta cu Mercedes de gabarit. Benele sunt adresate santierelor de blocari. Se comanda cu 24 ore precedent.

Dus canapele si deplasare partamente, standuri, mutat bagaje. Serviciu de transportare mobila sector 1 cu masini de trei tone si zilieri asigurati pentru incarcare. Luatul sifonierului de la o casa la alta, manipularea canapelelor, coborarea lor, dusul bagajelor sau a traistelor cu vesela. Caram obiecte casnice sau paturi. Propunem si servicii de transport canapele in Ilfov cu incarcare sau sosire in Videl. Pentru a asigura un pret bun la stramutare corpuri, proprietarul poate incarca singur mobilierul, noi oferind doar masina.