S-a lansat TAXI MOBILA punct RO

Suntem bucurosi sa va anuntam ca se lanseaza TAXI-MOBILA.RO – servicii de mutari mobila si auxiliare! Pentru Bucuresti, deocamdata, promit baietii!

vrei sa scapi de soacra

vrei sa scapi de soacra

Vrei sa transport mobilierul cu cei mai buni? Atunci apeleaza la TAXI-MOBILA.RO, o firma nou infiintata care ofera servicii de inalta calitate. Asta deoarece dispunem de personal bine instruit pentru demontare/remontare, impachetare si incarcare/descarcare. Toti angajatii au trecut printr-un stagiu de pregatire de sase luni si au invatat meserie de la cei mai buni. Sunt instruiti sa se descurce cu obiectele grele si voluminoase sau fragile, care necesita un regim special de transport.

TAXI-MOBILA.RO asigura:

– mutari complete sau partiale de mobilier din locuinte

– mutari mici si mari de mobilier din sedii firma

– mutari de mobilier greu si incomod

– mutari elemente fragile: piane, mese de biliard, etc.

– mutari de mobilier pe scari sau in zone greu accesibile

– mutari de elemente unice

– relocari de antichitati si obiecte de arta

Transport mobila Bucuresti si provincie cu personal si dube

TAXI-MOBILA.RO pune la dispozitia persoanelor fizice si juridice servicii de ambalare cu folie stretch, folie cu bule, prosoape curate si paturi captusite, aflate in cele mai bune conditii. Asiguram inclusiv cutii de plastic si carton rezistente pentru transportul in siguranta al articolelor mici. Pentru a evita supraincarcarea si, automat, ruperea, ne vom prezenta la fata locului cu numarul suficient de cutii.

Pentru clientii care doresc sa se mute departe de agitatia din orase, le oferim servicii de transport mobila la tara. Nu pornim niciodata la drum pana nu ne asiguram ca bunurile sunt ambalate corespunzator pentru ca scopul nostru principal este ca acestea sa ajunga la destinatia urmatoare in stare perfecta, de fiecare data.

Indiferent ca mobilierul este nou sau folosit, personalul TAXI-MOBILA.RO stie cum trebuie sa deplaseze obiectele pe distante lungi sau scurte. Toate dubele sunt dotate cu echipamente speciale, pentru toate tipurile de relocari (rezidentiale sau comerciale), iar soferii sunt experimentati si pregatiti sa faca fata cu brio oricarui tip de transport.

Desi TAXI-MOBILA.RO este la inceput, intelegem perfect ca furnizarea unor servicii de calitate in urma carora clientii sa fie satisfacuti reprezinta cheia unei afaceri de succes. Tocmai din acest motiv cautam sa imbunatatim in mod constant oferta pe care o punem la dispozitie. Transport orice tip de mobilier (lemn, metal, sticla, plastic) rapid si in conditii de siguranta oriunde in Bucuresti si provincie.

Tamplarul care se ocupa de demontare/remontare are o vasta experienta si se va prezenta la adresa clientului cu instrumentele necesare. Fie ca trebuie sa deplasam un singur obiect sau intreg mobilierul din locuinta sau sediu firma, vom raspunde pozitiv fiecarei solicitari, cu un raport bun calitate-pret. Oferim persoanelor fizice si juridice posibilitatea sa se ocupa personal de demontare si impachetare in scopul de a obtine un pret mai mic.

TAXI-MOBILA.RO stabileste preturile serviciilor pe care le ofera impreuna cu clientul. Puteti obtine o oferta personalizata prin intermediul telefonului, dupa ce ne enumerati obiectele ce trebuie transportate, sau in urma unei vizionari in prealabil la fata locului. Unul dintre angajatii nostri se va deplasa la fata locului si apoi ti se va comunica tariful. Care poate fi negociat indiferent de metoda prin care se va stabili. Au si pagina de Facebook !