Cum transport materialele de constructii?

Esti decis sa renovezi casa in care tocmai te-ai mutat cu familia ta si sa o transformi in spatiul la care ai visat dintotdeauna. Iar primul lucru pe care l-ai facut a fost sa cumperi materialele de constructie necesare. Ai gasit totul la un depozit din Bucuresti, insa nu ti se asigura si transportul. Te vezi in imposibilitatea de a deplasa pana la adresa ta sacii cu ciment, caramizile, cheresteaua, cutiile cu vopsea lavabila, etc.. Nu trebuie sa intri in panica! Te vom ajuta noi! Sintem o firma de transport marfa autorizata care iti va pune la dispozitie o utilitara incapatoare si personal pentru incarcare si descarcare. Si, in cel mai scurt timp posibil, materialele de constructii vor ajunge la destinatie.

Cum transport materialele de constructii de la depozit?

Cum transport materialele de constructii?

Cum transport materialele de constructii?

Cum transport materialele de constructii de la depozit? Materialele de constructii sint grele si cantaresc sute de kilograme. Si, logic, nu poti deplasa, dintr-o data, o asemenea incarcatura cu o masina mica. Iar sa efectuezi mai multe drumuri nici nu incape in discutie pentru ca benzina te va costa enorm si, in plus, exista riscul sa iti distrugi automobilul. Tocmai pentru a evita astfel de situatii a fost infiintata firma noastra. Ne dorim sa venim in ajutorul persoanelor fizice si juridice cu servicii complete, rapide si sigure de transport marfa. Dispunem de un parc auto generos, din care fac parte utilitare de diverse capacitati, in asa fel incat sa iti transferam marfa cu o singura cursa. Pentru a beneficia de oferta noastra, trebuie sa ne suni pentru programare si sa ne precizezi ce cantitate ai de transportat.

Cum transport materialele de constructii? Dupa care, la ora stabilita, o echipa formata din doi, trei muncitori se va prezenta la depozit cu mijlocul de transport conform necesitatilor tale. Vom incarca in duba toate materialele de constructii si le vom securiza cu curele pentru a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit. Le vom acorda o atentie deosebita pentru ca nu ne permitem sa le deterioram. Materialele grele le vom manipula cu un dolly pentru mai multa siguranta. In utilitara, vor fi plasate in asa fel incat sa nu existe riscul deteriorarii. Vom acorda o atentie deosebita cutiilor cu gresie si faianta sau ferestrelor. Ne luam angajamentul ca materialele de constructii si alte elemente vor ajunge la destinatie in siguranta.

Cum transport materialele de constructii? La adresa ta, vom descarca atent fiecare cutie sau sac in parte si il vom plasa in punctul indicat de tine. Vom pleca doar dupa ce verifici toate materialele pentru a te asigura ca nu au suferit daune pe durata deplasarii. Iti garantam ca vei fi pe deplin satisfacut de serviciu de transport marfa oferit, al carui pret se va stabili in functie de cantitate. Iar daca tot vei demara un proiect de renovare, tine cont ca te putem ajuta cu evacuarea molozului de pe proprietate. Il ridicam la saci sau iti putem inchiria un container de 7 metri cubi pentru o perioada de cel mult trei zile.