Car moloz

Car moloz de la lucrari de constructii si amenajari. Car moloz cu utilitare pana la 3 tone si cu containere de 7 metri cubi. Serviciile acopera Bucurestiul si imprejurimi. Pentru utilitara punem la dispozitie si personal ce se ocupa de incarcat si descarcat. Evacuam sacii de moloz direct din casa impreuna cu usi, ferstre, parchet, mobila veche sau linoleu. Suna la 0727 656 366.

Car moloz la saci Bucuresti

Car moloz

Car moloz

Car moloz de la constructii ambalat cu dube si bena. Transport saci cu faianta cu duba din orice alee. Serviciul include ridicarea sacilor din casa cu oameni angajati. Aruncam moloz la saci, chiuveta, birou, pavaj, rafturi sau rama de pat.

Car moloz cu container de 7,2 mc pentru strangere si colectare deseuri. Benele se stationeaza pentru 1-3 zile, se car cu camion de 18 tone. Recipientele sunt destinate demolarilor imense.  Se cer cu o dimineata anterior.

Car moloz din boxe sau magazii cu masini de 2 tone incarcatura. Garanta oameni pentru distrugere si coborare. Aruncam orice corp vechi, pat sau birou, plapuna sau cuptor in gropi destinate. Evacuare rafturi de beci sau magazie, pentru debarasare garsoniera. Debarasare camera de canapea, strangere si transport. Va debarasam dulapul, biblioteca sau calariferul. Debarasari garantate in Bucuresti – Pajura.

Mutari corpuri si relocari locuinte, chioscuri, transport cutii. Serviciu de carat paturi sector 2 cu masini de 10 mc si muncitori asigurati pentru manipulare. dusul canapelei de la o casuta la alta, urcarea corpurilor, urcatul lor, incarcarea cutiutelor sau a traistelor cu diverse obiecte. Urnim obiecte casnice sau paturi. Garantam si servicii de evacuat paturi in sector 6 cu plecare sau sosire in Bucuresti. Pentru a obtine un pret mic la stramutare mobila, proprietarul poate descarca singur bagajele, noi oferind doar autoutilitara.

Car moloz inseamna ca beneficiati de o ofeta completa, respectiv oameni pentru incarcare, colectare resturi cu utilitare, taxa la depozitul de resturi. Acest serviciu va ilustra eventualitatea sa nu mai purtati nici o ingrijorare asupra deseurilor. Nu cere nici o osteneala din partea proprietarului . Constructorul, in acelasi fel, nu ii revine nici o truda. Acesta se cere sa poarte de grija ca sacii de deseuri sa nu intreaca greutatea de 40 de kg, greutate trebuincioasa pentru buna desfasurare a interventiilor de incarcare. Asadar, pentru a putea beneficia de un serviciu intreg, selectati evacuare moloz.

Car moloz  din urma constructiilor civile sau industriale. Ridicarea deseurilor se face cu personal propriu, experimentat in acest scop. Molozul trebuie sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand ne chemati pentru evacuare moloz la casa, numaiexclusiv atunci cand distrugeti un perete si raman fragmente mari ce pot fi manevrate cu simplitate, acestea nu se cere sa fie ambalate. Debarasarea deseurilor se poate savarsi totdeauna de luni pana sambata, planificarile se fac cu o zi inainte.

Car moloz pentru constructii si amenajari. Nisipul este livrat cu utilitara de 3 metri cubi. Puteti comanda agregate la metru cub sau la saci. Predarea se face in aceeasi zi sau a doua zi. Transport refuz de ciur Bucuresti si imprejurimi. Nisipul este furnizat cu basculabila ce poate transporta de la 1 la 3 metri cubi.

Car moloz  rezultat de la distrugerea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se depoziteaza in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manipulati de incarcatorii nostrii. Pe langa transport resturi la saci.