Evacuare pod

evacuare pod

evacuare pod

Evacuare pod de vechituri, haine, cutii, mobila veche, caramizi, tigle ? Ofer servicii de evacuare pod cu personal ce asigura strangere si incarcare in masina. Transport resturile cu masini 3,5 tone pana la groapa de gunoi. Acest serviciu va scapa de orice efort. Golire total, debarasare orice fel de obiect din pod. Pret la 0727656366.

Evacuare pod sau magazie

Evacuare pod sau magazie in orice zona din Bucuresti. Va rugam sa ne sunati si spuneti despre ce este vorba. In acest fel obtineti un pret corect. Colectare deseuri ambalate cu utilitare si pubela. Evacuare resturi cu masina de 3 tone din orice sector. Evacuarea include incarcarea sacilor de pe palier cu angajati proprii. Evacuam deseuri la saci, cada, cuier, parchet, borcane sau saltea.

Evacuare pod si inchiriere containere gunoaie de 7 mc pentru organizare si ridicare gunoaie. Benele se livreaza pentru 24-72 ore, se poarta cu utilaj de gabarit. Benele sunt destinate amenajarilor de amploare. Cereri cu o zi preventiv.

Evacuare pod si debarasare mobila veche din balcoane sau garaje cu Transit de 2 tone incarcatura. Avem personal pentru distrugere si coborare. Evacuam orice raft, canapea sau sifonier, mocheta sau aragaz in rampe de reciclat. Ridicare mobilier de hol sau magazie, pentru igienizare beci. Debarasare camera de mobilier vechi, adunare si coborare. Va aruncam dulapul, masa sau covorul. Transporturi valabile in Bucuresti – Centrul istoric.

Evacuare pod si transport canapele si relocari garsoniere, magazine, dus valize. Serviciu de transportare canapele Bucuresti cu autoutilitare de doua tone si personal asigurati pentru manevrare. Caratul mobilierului de la o camera la alta, descarcarea bagajelor, transportul lor, incarcarea cutiilor sau a traistelor cu haine. Relocam obiecte casnice sau piane. Oferim si servicii de transport mobilier in tara cu incarcare sau oprire in Videl. Pentru a garanta un pret mic la relocare cutii, beneficiarul poate manipula singur canapeaua, noi garantand doar transportul.

Evacuare pod de gunoi inseamna ca profitati de un serviciu complet, respectiv muncitori pentru incarcare, evacuare gunoi cu utilitare, plata la depozitul de gunoi. Un serviciu va reprezinta eventualitatea sa nu mai aveti nici o preocupare asupra sacilor de moloz. Nu cere nici un efort din partea proprietarului . Constructorul, de asemenea, nu ii revine nici straduinta. Acesta se cuvine sa aibe grija ca sacii de deseuri sa nu depaseaca greutatea de 40 de kilograme, greutate trebuincioasa pentru buna desfasurare a operatiunilor de incarcare. Asa fiind, pentru a putea profita de un serviciu total, optati pentru igienizare gunoaie.

Evacuare pod de resturi din urma constructiilor civile sau industriale. Transport moloz se face cu personal propriu, pregatit in acest sens. Molozul se cere sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand cereti colectare deseuri la casa, doar in momentul cand demolati un perete si raman fragmente mari ce pot fi manuite cu simplitate, acestea nu este nevoie sa fie ambalate. Colectarea molozului se poate savarsi oricand de luni pana sambata, programarile se fac cu o zi inainte.

Livrare agregate pentru constructii si amenajari. Nisipul este livrat cu utilitara de 3 metri cubi. Puteti comanda agregate la metru cub sau la saci. Predarea se face in aceeasi zi sau a doua zi. Firnizare nisip Bucuresti si imprejurimi. Balastul este predat cu basculabila ce poate transporta de la 1 la 3 metri cubi.

Gunoaiele rezultate de la excluderea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se depun in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manevrati de incarcatorii nostrii. Pe langa transport gunoaie la saci.