Evacuare magazie

Evacuare magazie de continut. Oferim un serviciu complet pentru situatia in care aveti magazia plina de vechituri si obiecte nefolositoare. Respectiv : persoane ce se ocupa de strangere si incarcat in masina; transport cu duba de 3,5 tone. In acest fel scapati de toate. Va eliberam magazia de : galeti, vesela, haine, cutii, mobila veche, electronice vechi, lemne, orice. Scapa de toate vechiturile la 0727 656 366 – Luni sambata 8-20.

Evacuare magazie de continut

Evacuare magazie

Evacuare magazie

Evacuare magazie de mobilier vechi, sau din apartamente sau poduri cu utilitare de trei tone. Garantam baieti pentru distrugere si evacuare. Transportam orice mobilier vechi, fotoliu sau sifonier, perdea sau aragaz in locuri destinate. Debarasare corpuri de balcon sau baie, pentru igienizare garsoniera. Golire incapere de sifonier, strangere si manipulare. Va aruncam dulapul, aragazul sau hota.

Evacuare magazie de resturi constructii vrac cu utilitare si bena. Evacuare saci cu faianta cu utilitare de 3,5 tone din orice zona. Evacuarea include coborarea resturilor de la etaj cu personalul noastru. Colectam resturi la saci, cada, birou, galerie, oale sau noptiera.

Transport bena santier de 7 metri cubi pentru colectare si transportare diverse. Cuvele se stationeaza pentru 72 ore, se aduc cu utilaj de tonaj. Recipientele sunt utile santierelor mari.  Se cer cu o dimineata anterior.

Evacuare magazie de mobilier vechi, sau  garsoniere, chioscuri, mutat bagaje. Ajutor de transportare paturi sector 5 cu utilitare de 3,5 tone si muncitori asigurati pentru urcare. dusul mobilei de la o camera la alta, urcarea bagajelor, coborarea lor, urcarea cutiilor sau a traistelor cu diverse obiecte. Relocam obiecte electrice sau mese. Garantam si servicii de mutat corpuri in Sector 1 cu descarcare sau sosire in Pitesti. Pentru a asigura un pret satisfacator la relocare mobila, proprietarul poate manipula singur dulapul, noi garantand doar masina.

Evacuare magazie de resturi inseamna ca beneficiati de o ofeta completa, respectiv oameni pentru incarcare, ridicare moloz la saci cu autoutilitare, plata la rampa de deseuri. Acest serviciu va ofera eventualitatea sa nu mai aveti nici o atentie asupra sacilor. Nu necesita nici o osteneala din partea proprietarului . Constructorul, deopotriva, nu ii revine nici o sfortare. Acesta este necesar sa poarte de grija ca sacii de gunoaie sa nu depaseaca greutatea de 40 de kilograme, greutate indispensabila pentru buna desfasurare a operatiunilor de incarcare. Asa fiind, pentru a putea profita de un serviciu total, desemnati igienizare resturi.

Evacuare magazie de gunoi, din urma constructiilor civile sau industriale. Debarasarea sacilor de moloz se face cu personal propriu, competent in acest scop. Gunoaiele se cere sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand recurgeti la debarasare gunoaie la apartament, doar in momentul cand distrugeti un perete si raman bucati mari ce pot fi manuite cu usurinta, acestea nu este nevoie sa fie impachetate. Debarasarea sacilor de moloz se poate realiza totdeauna de luni pana sambata, programarile se fac cu o zi inainte.

Transport pietris pentru constructii si amenajari. Nisipul este livrat cu utilitara de 3 metri cubi. Puteti comanda refuz de ciur la metru cub sau la saci. Furnizarea se face in aceeasi zi sau a doua zi. Transport balast Bucuresti si imprejurimi. Nisipul este livrat cu basculabila ce poate transporta de la 1 la 3 metri cubi.

Gunoiul rezultat de la demolarea peretilor, decopertarea faiantei si a gresiei, se depoziteaza in saci de rafie, in limita a 40 kilograme, pentru a putea fi manevrati de oanenii nostrii. Pe langa transport deseuri la saci.

1 Comment

  1. Pingback: Transport gunoaie din curte - Curatenie, evacuare si debarasare

Comments are closed.