Ridicare dulapuri din camere

Ridicare dulapuri din camere, case, apartamente, locuinte. Serviciu de ridicare mobilier vechi pentru aruncat. Noi va scapam de mobila veche. Personalul nostru debaraseaza mobila din camera in care se afla. Ridicare mobila : pat, dulap, biblioteca, masa, scaune, canapele, fotolii, cuier, farfurii, pahare, oale, borcane, vechituri de orice fel. Sunati la 0727 656 366.

Ridicare dulapuri din camere Bucuresti

Ridicare mobila veche sau uzata din apartament

Ridicare dulapuri din camere

Ridicare dulapuri din camere

Ridicare dulapuri din camere din balcoane sau garaje cu masini de trei T. Aducem muncitori pentru desfacere si coborare. Ridica orice raft, fotoliu sau sifonier, covor sau radio in rampe destinate.

Ridicare dulapuri din camere de hol sau boxa, pentru igienizare garsoniera. Evacuare incapere de sifonier, ambalare si incarcare. Va eliberam mobila de bucatarie, aragazul sau calariferul. Evacuari garantate in Bucuresti – Muncii.

Ridicare dulapuri din camere si mutare partamente, sedii firme, dus valize. Ajutor de transportare obiecte sector 2 cu autoutilitare de 10 mc si zilieri asigurati pentru urcare. Relocarea canapelei de la o camera la alta, coborarea bagajelor, manipularea lor, coborarea cutiutelor sau a pungilor cu bibelouri.

Ridicare dulapuri din camere. Propunem si servicii de mutat mobila in sector 6 cu plecare sau descarcare in Pitesti. Pentru a obtine un pret mititel la stramutare marfa, clientul poate manipula singur bagajele, noi oferind doar masina.

Ridicare dulapuri din camere inseamna ca bucurati de un bebeficiu, respectiv muncitori pentru incarcare, evacuare deseuri cu basculabile, costul la depozitul de deseuri. Un serviciu va ofera posibilitatea sa nu mai aveti nici o preocupare asupra sacilor de moloz. Nu cere nici o sfortare din partea beneficiarului .

Constructorul, de asemenea, nu ii revine nici un efort. Acesta este necesar sa poarte de grija ca sacii de resturi sa nu depaseaca greutatea de 40 de kilograme, greutate necesara pentru buna decurgere a operatiunilor de incarcare. Prin urmare, pentru a putea profita de un serviciu absolut, selectati evacuare gunoaie.

Ridicare dulapuri din camere din urma constructiilor civile sau industriale. Evacuarea mobilierului se face cu personal propriu, priceput in acest scop.

Resturile se impune sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand recurgeti la transport moloz la curte, doar atunci cand distrugeti un perete si raman parti mari ce pot fi manuite cu usurinta, acestea nu este necesar a fi impachetate. Evacuarea gunoaielor se poate savarsi fiecand de luni pana sambata, programarile se fac cu o zi inainte.

Transport container moloz de sapte metri cubi pentru depozitare si ridicare gunoi. Containerele se livreaza pentru 2-3 zile, se car cu Mercedes de 18 tone. Containerele sunt folositoare santierelor de blocari. Cereri cu o zi anterior.

Evacuare moloz constructii la saci cu Transit 3 tone si pubela. Transport saci cu faianta cu utilitare de 3,5 tone din orice sector. Serviciul include coborarea sacilor de moloz de pe palier cu angajati proprii. Ridicam deseuri la saci, masca tevi, wc, mocheta, usi sau vitrina.