Ce se intampla cand iti vei schimba parchetul din casa

Ce se intampla cand iti vei schimba parchetul din casa? Te-ai hotarat sa schimbi parchetul? Nu-l mai suporti pe cel vechi? S-a zgariat sau s-a uzat? Nici o problema! Poti sa te pui linistit pe treaba pentru ca pe cel vechi il putem arunca noi! Te scapam de orice nu mai ai nevoie prin casa. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, plus incarcatori, totul la un pret accesibil pentru buzunarul tau. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0727 656 366. Iti vom prezenta o oferta personalizata, care te va surprinde. Si, cu siguranta, vei apela din nou la serviciile noastre cant vei avea nevoie, serviciile constau in transport moloz, transport resturi de parchet sau usi la groapa de gunoi.

Ce se intampla cand iti vei schimba parchetul din casa

Ce se intampla cand iti vei schimba parchetul din casa

Aspectul parchetului din camera este foarte important. Felul cum arata te poate destinde sau indispune. Daca este vorba de ultima varianta, una dintre cele mai la indemana solutii este inlocuirea daca solutiile cu care l-ai tratat nu au avut succes. Nu poti continua sa traiesti intr-o camera al carei aspect este stricat din cauza parchetului. Trebuie de urgenta schimbat! Iar in acest caz firma noastra iti sare in ajutor si te scapa de parchetul vechi. Noi iti oferim un serviciu complet, de la ridicarea parchetului din casa pana la transportul acestuia la groapa de gunoi. Avem mijloacele de transport necesare, iar la dispozitie iti stau si incarcatorii nostri. Nu ezista sa ne contactezi daca ai decis sa-ti schimbi parchetul din casa!

Insa, in unele cazuri, lumea prefera sa aseze un covor sau o carpeta in locurile unde parchetul este distrus. Din pacate, aceasta este doar o solutie temporara. Pentru ca, intr-un final, vei ajunge tot la schimbarea parchetului. Mai ales daca, de-a lungul timpului, nu l-ai ingrijit asa cum ti s-a recomandat de specialisti. Dar ce vei face cu parchetul vechi? Trebuie doar sa suni la numarul de telefon 0727 656 366 si te scapam de el! Totul la un pret care te va surprinde. Te scapam de toate obiectele care nu iti mai sint folositoare in casa! Incarcatorii firmei noastre se vor ocupa personal ca liftul sa nu fie in nici un fel avariat atunci cand se va trasporta parchetul inlocuit. Avem profesionisti cu ani de experienta in spate, care stiu meserie.

Ce se intampla cand iti vei schimba parchetul din casa sau apartament?

Din moment ce parchetul si covoarele pentru podea sint, in general, mai scumpe, multi dintre oameni aleg sa nu le schimbe decat in cazuri exceptionale. Totusi, in cazul in care covorul tau s-a avariat din cauza unei pete sau din cauza expunerii la lumina verifica certificatul de garantie, pentru a vedea daca acesta are ca obiect acoperirea daunelor accidentale. Nu inlocui covorul pana nu faci acest lucru! Procedeaza la fel si in cazul parchetului, iar camerele tale vor arata cu totul altfel.

Si nu uita! Daca vei fi nevoit sa inlocuiesti parchetul, noi te vom scapa fara nici o problema de el. Trebuie doar sa ne contactezi la numarul de telefon 0727 656 366 si te vom scapa imediat de parchetul pe care l-ai inlocuit. Nu vei mai fi nevoit sa il tii pe balcon zile in sir! Firma noastra iti va pune la dispozitie utilitare de 3.5 tone, dar si personal care sa te ajute cu incarcatul. Totul la un pret care te va surprinde!

1 Comment

  1. Pingback: Cum sa inlocuiesti usa apartamentului

Comments are closed.