Cum scap de moloz dupa renovare?

Toate renovarile – fie ca este vorba de proiecte mari sau mici – vor atrage, dupa sine, foarte mult moloz. Care, la un moment dat, trebuie indepartat. Firmele de constructii de renume au, de obicei, mijloace de transport si echipaj pentru indepartarea resturilor, insa nu sint dispuse, intotdeauna, sa lase spatiul curat la final. Mai ales daca acest lucru nu este trecut in contract. In acest caz, cum scap de moloz dupa renovare? Una dintre optiuni este sa inchei, pur si simplu, un contract cu firma de salubritate din cartierul tau. Insa trebuie sa te pregatesti, vei scoate multi bani din buzunar. Mai poti apela la intermediari, care, in schimbul a cativa lei, sint dispusi sa te scape de moloz. Acest lucru poate fi, insa, riscant deoarece sint sanse mari ca sacii sa fie amandonati trei blocuri mai departe.

Cum scap de moloz dupa renovare Bucuresti?

Cum scap de moloz dupa renovare?

Cum scap de moloz dupa renovare?

Atunci, cum scap de moloz dupa renovare Bucuresti? Cea mai buna solutie este sa lasi operatiunea de evacuare a resturilor in grija unei firme autorizate de transport moloz. Inainte sa iti comunice un pret, o societate serioasa se va interesa de cantitate. Daca nu vei putea estima, un angajat se va deplasa la fata locului pentru o vizionare. Abia apoi vei obtine o oferta de pret personalizata. In cost trebuie sa fie inclus serviciul de incarcare al sacilor in masina. Asigura-te ca asa este inainte sa semnezi contractul. Altfel, poti fi nevoit sa manipulezi personal molozul pana la mijlocul de transport. Daca totul este in regula, poti sta linistit! In cel mai scurt timp vei scapa de toata mizeria care a rezultat in urma renovarii.

Cum scap de moloz dupa renovare? In cazul in care esti angrenat intr-un proiect mare, nu are nici un rost sa platesti zilnic pentru ridicarea sacilor. Poti inchiria de la firma respectiva un container deseuri. Explica-le ce fel de lucrare efectuezi, in asa fel incat sa ti se puna la dispozitie o bena corespunzatoare. Intreaba, de asemenea, si cat timp va stationa pe proprietatea ta. In plus, va trebui sa te interesezi ce fel de deseuri poti depozita in container. De regula, firmele nu accepta sa transporte elemente care sint periculoase pentru mediul inconjurator (benzina, gaz, propan, vopsele, lacuri, etc.). Toate aceste detalii sint foarte importante!

In cazul in care ai nevoie de un serviciu transport moloz la saci profesionist, ne poti solicita cu incredere ajutorul. Sintem o firma autorizata, care face toata treaba in locul clientului. Vom ridica tot molozul de la adresa ta si il vom transfera la groapa de gunoi cu o utilitara de 3.5 tone. Ai nevoie de un container deseuri? Nici o problema! Iti vom pune la dispozitie o bena de 7 metri cubi pentru o perioada de pana la 3 zile. Dupa ce s-a umplut, o vom ridica si o vom transporta in locurile special amenajate. In container poti depozita orice material care nu este periculos: lemn, plastic, fier, caramizi, pietre, moloz, gunoi, etc. Comenzile trebuiesc efectuate cu 24 de ore in avans.

Oferim inclusiv servicii transport mobila, in cazul in care doresti sa iti reamenajezi spatiul dupa renovare. Elementele vor fi ridicate de la adresa indicata si transportate in conditii de siguranta la destinatie.