Cum scap de gunoaiele din gradina?

Fiecare bloc din tara noastra dispune de o gradina mare sau mica. Din pacate, multe dintre aceste spatii nu sint ingrijite corespunzator si devin insalubre. Iar pana la aparitia unui focar de infectie mai este doar un singur pas. Pentru a evita un astfel de scenariu, asociatia de locatari trebuie de demareze, cat mai repede posibil, un proces de curatenie. La actiune este indicat sa participe cat mai multe persoane pentru ca treaba sa fie terminata cat mai rapid. Tineti cont de informatiile din urmatorul articol daca doriti ca gradina din fata blocului sa arate impecabil dupa ce terminati curatenia.

Cum scap de gunoaiele din gradina, curte?

Cum scap de gunoaiele din gradina?

Cum scap de gunoaiele din gradina?

Cum scap de gunoaiele din gradina, curte? In prima faza, va trebui sa inspectati fiecare metru partat din gradina. Taiati orice copac care este putrezit si eliminati toate plantele cu probleme. Scoateti toate elementele mari, care nu sint de nici un folos pentru absolut nimeni (leagane ruginite, banci rupte, etc.). Indepartati toate pietrele mari si alte resturi care ar putea ingreuna procesul de greblare. Daca, inca, mai este iarba in gradina, faceti rost de o masina de tuns.

Cum scap de gunoaiele din gradina? Mai multe persoane vor trebui sa inceapa sa grebleze spatiul. Strangeti toate frunzele moarte, buruienile, plantele nedorite, molozul, deseurile, etc. intr-un singur loc. Tundeti iarba din toata gradina cu masina. Inlocuiti gardul vechi cu unul rezistent si vopsiti-l in culoarea dorita. Montati mai multe banci in gradina. Sunati la o firma de transport gunoaie sa vina sa ridice mizeria care s-a adunat in urma curateniei.

Cum scap de gunoaiele din gradina? Daca aveti nevoie de un serviciu transport gunoaie, atunci va aflati pe site-ul care trebuie. Sintem o firma autorizata, care va ofera servicii complete. Asta inseamna ca veti beneficia de o autoutilitara (cantitate de maximum 2.5 tone) si de personal pentru incarcare. In cel mai scurt timp, vom ridica din gradina toata mizeria. Avem rugamintea ca deseurile mici sa fie depozitate in saci de rafie pentru o manipulare mai usoara. De asemenea, greutatea fiecarui sac nu trebuie sa depaseasca 40 de kilograme.

Daca volumul este mai mare de 2.5 tone, atunci va putem inchiria un container de 7 metri cubi, care sa stationeze in gradina de la 1 la 3 zile. De incarcarea lui va trebui sa va ocupati personal. In momentul in care s-a umplut, noi il vom ridica si transporta la groapa de gunoi. In container, puteti depozita absolut orice deseu care nu este periculos pentru mediul inconjurator: pamant, resturi de copaci, frunze, moloz, sticla, borcane, gunoi menajer, etc. Cert este ca, indiferent de cantitate, sinte dipusi sa va evacuam de pe proprietatea tot gunoiul pe care l-ati strans din gradina.

Iar daca veti dori sa amenajati spatiul asa cum v-ati dorit dintotdeauna, va putem asigura chiar si un serviciu de transport marfa. Vom aduce la adresa dumneavoastra bancile, gardul, umbrelele, etc. in cel mai scurt timp posibil. Elementele vor fi protejate corespunzator pe durata transportului cu echipamente speciale (chingi, curele, etc.). Iti garantam faptul ca vor ajunge la destinatie in siguranta.