Cum scapam de gunoaiele din apartament?

Aproape fiecare scara de bloc are un cate un locatar care este „certat” cu curatenia. De regula, acestia aduna toate gunoaiele pe care le gasesc in strada si le depoziteaza in propriile locuinte. Cu timpul, spatiul devine insalubru, plin cu gandaci, iar mirosul este insuportabil. Este momentul in care asociatia de locatari trebuie sa apeleze la autoritati. Si, intr-un final, persoana cu problema este transferata la un camin sau spital. Apartamentul ramane, insa, in continuare, plin cu gunoaie.

Ce este de facut in acest caz? Cum scapam de gunoaiele din apartament? Puteti apela, cu incredere, la firma noastra. O echipa formata din doi, trei muncitori se va deplasa la fata locului si se va apuca de treaba. In cel mai scurt timp posibil, mizeria va fi ridicata si transportata in locurile special amenajate. In materialul urmator, iti vom prezenta pasii pe care ii vom urma in asa fel incat sa lasam spatiul intr-o stare perfecta.

Cum scapam de gunoaiele din apartament, subsol, curte, pod?

Cum scapam de gunoaiele din apartament?

Cum scapam de gunoaiele din apartament?

Cum scapam de gunoaiele din apartament? Primul lucru pe care o asociatie de locatari trebuie sa il faca este sa ne sune si sa ne precizeze in ce stare se afla apartamentul pentru a trimite numarul suficient de muncitori. La ora stabilita, o echipa se va deplasa la locuinta cu echipamentul necesar. Obiectele mici vor fi plasate in saci de rafie pentru o manipulare usoara. Dupa care, vom trece la demontarea pieselor mari de mobilier. Un tamplar cu experienta se va ocupa de acest aspect.

Sacii cu gunoi vor fi coborati pe scari sau cu liftul, in asa fel incat sa nu incurcam circulatia, pana la utilitara de 3.5 tone cu care vom interveni. La fel vom proceda si cu restul componentelor din casa, care nu au fost plasate in saci de rafie. In foarte scurt timp, apartamentul va fi golit de toate gunoaiele si obiectele ce nu mai pot fi utilizate. Dupa care vom trece la salubrizarea spatiului. Vom utiliza maturi pentru a strange praful si molozul care a ramas in urma, in asa fel incat sa lasam spatiul curat.

Cum scapam de gunoaiele din apartament, subsol, curte, pod? Mizeria pe care am strans-o va ajunge la groapa de gunoi, nu trebuie sa va faceti probleme. Firma noastra este gata sa raspunda pozitiv oricarei solicitari, indiferent de felul in care arata locuinta. Intervenim inclusiv in subsoluri, beciuri, poduri, curti, practic in orice zona care a ajuns plina de gunoaie. Avem personal calificat care va face toata treaba. Clientii nu vor fi nevoiti sa incarce sau sa descarce sacii. Noi ne vom ocupa de tot in cel mai scurt timp posibil pentru ca stim ca nici o persoana decenta nu agreaza un spatiu plin cu gunoaie.

Serviciile noastre de transport gunoaie se adreseaza persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov. Pretul il vom comunica de la inceput si poate fi negociat. Programarile pentru goliri totale se fac cu o zi in avans, iar daca este vorba de un mai mic de saci, putem rezolva cazul chiar si in aceeasi zi. Solutii complete oferite doar de transport-moloz.ro!