Cine imi transporta mobila grea in locuinta?

Depozitele de mobila second-hand nu sint obligate sa asigure clientului si transportul piesei la domiciliu. Daca te confrunti cu o astfel de situatie si trebuie sa deplasezi elemente grele si voluminoase, ne poti solicita ajutorul. Sintem o firma de transport mobila autorizata care iti va pune la dispozitie o utilitara de 3.5 tone si personal calificat pentru manipulare. Ne putem ocupa inclusiv de demontarea si ambalarea elementelor. De asemenea, daca vrei sa obtii un pret mai mic, te poti ocupa personal de toate operatiunile, iar noi iti vom asigura doar duba. In articolul urmator, iti vom prezenta in ce consta un serviciu complet de transport mobila pe care il oferim.

Cine imi transporta mobila grea in locuinta Bucuresti?

Cine imi transporta mobila grea in locuinta?

Cine imi transporta mobila grea in locuinta?

Cine imi transporta mobila grea in locuinta Bucuresti? Deplasarea pieselor de mobilier grele de la depozit la domiciliu reprezinta o mare problema pentru orice client. Volumul de munca si planificare este imens, sa nu mai vorbim de faptul ca elementele necesita o atentie speciala pentru a nu fi, spre exemplu, scapate pe scari. Riscul de a fi ranit este destul de mare daca incerci sa manipulezi pe cont propriu obiectele pana la adresa ta. Treaba devine, insa, floare la ureche daca apelezi la noi. Sintem o firma cu ani de experienta in spate si scopul nostru principal este sa oferim clientului un serviciu de calitate ridicata, care sa ii depaseasca asteptarile. Iti promitem ca nu vei regreta ca ne-ai solicitat sprijinul.

Cine imi transporta mobila grea in locuinta? Demontarea este cheia unui transfer de mobila grea si voluminoasa de la depozit la adresa ta. Multe elemente pot fi dezasamblate in bucati mai mici, care vor fi mai usor de deplasat. Totodata, componentele de dimensiuni reduse dau mai multe optiuni de ambalare. De dezmembrarea obiectelor se va ocupa un tamplar cu experienta. Apoi, va urma impachetarea tuturor articolelor pentru a evita zgarieturile si daunele. Vom utiliza folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape si banda de ambalare. Pentru o manipulare sigura, nu vom ezita sa folosim un carucior special (dolly) sau discuri de glisare mobilier. De precizat ca echipa noastra este dispusa sa te ajute chiar daca ai de transportat chiar si un singur obiect. Nu va fi nici o problema. Iar pretul pe care il vei plati se va rezuma doar la elementul transferat.

Cine imi transporta mobila grea in locuinta? In duba, obiectele vor fi plasate corespunzator si securizate cu curele puternice pentru a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit. Canapeaua, biblioteca, sifonierul, frigiderul sau masina de spalat vor beneficia de o atentie deosebita inclusiv la descarcare. Elementele vor fi plasate in locuinta ta acolo unde doresti. Tamplarul se va ocupa apoi de remontarea pieselor de mobilier care au necesitat demontarea. Cert este ca, intr-un timp foarte scurt, elementele vor fi transportate de la depozit la adresa ta si te vei putea bucura de ele. Iti garantam ca nu vor suferi nici o avarie daca lasi in grija noastra totul. De serviciile complete de transport mobila pot beneficia persoanele fizice si juridice. Daca este cazul, iti evacuam si molozul de pe proprietate.