Cum se monteaza o fereastra

Renovarea completa a unei case atrage, dupa sine, si schimbatul ferestrelor. Va rezulta mult moloz de care firma noastra va scapa in cel mai scurt timp. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone si incarcatori, la un pret cat mai convenabil pentru buzunarul tau. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0727 656 366! De asemenea, iti evacuam toate lucrurile de care nu mai ai nevoie dupa ce renovezi, inclusiv vechile ferestre.

Cum se monteaza o fereastra atunci cand iti renovezi locuinta

Cum se monteaza o fereastra

Cum se monteaza o fereastra

Dar care sint pasii ce trebuiesc urmati atunci cand ti-ai propus sa schimbi geamurile? Cum se monteaza o fereastra? Firma noastra iti sare in ajutor si de aceasta data! In primul rand, este foarte important sa ai masuratori exacte pentru fiecare fereastra din casa ta. Masuratorile precise te vor asigura ca ferestrele se potrivesc in mod corespunzator, situatie in care vei economisi energie, iar instalarea lor va fi o treaba migaloasa. Foarte important este ca masuratorile sa fie facute din interiorul casei, nu din exterior! In acest fel, masuratorile vor fi cele corecte si nu vei risca absolut deloc.

Cum se monteaza o fereastra? Pentru a afla latimea, masoara distanta de la pervazul din dreapta pana la cel din stanga, iar pentru determinarea inaltimii masoara dinstanta de la partea de sus a pervazului pana la partea de jos. Dupa ce ai aflat dimensiunile iti poti comanda fara probleme noile ferestre. Este foarte important ca masuratorile sa fie corecte! In caz contrar, fereastra pe care ai comandat-o nu se va potrivi. Ar urma noi modificari, care ti-ar lua timp, dar si foarte multi bani. De aceea este recomandat ca intregul proces sa fie realizat de un profesionist in domeniu. Bineinteles, asta in cazul in care tu nu ai cunostintele in domeniu.

Cum se monteaza o fereastra? Pentru siguranta si usurinta, este recomandat ca noile ferestre sa fie montate din interiorul casei tale. Primul pas inainte de montarea noilor geamuri este sa scoti vechile rame, dupa care urmeaza instalarea propriu-zisa. Este foarte important ca ferestrele sa fie instalate corect. In aceste fel, vei controla umiditatea, dar si zgomotul care provine din exterior. Referitor la montare, in primul rand trebuie sa pregatesti rama, apoi urmeaza instalarea cercevelelor si a glafurilor, dupa care se introduce geamul. La final, pentru a-ti da seama daca totul a fost realizat corect trebuie sa verifici daca manerul se manevreaza usor. Apoi, fereastra nu trebuie sa se inchida singura! Daca unul dintre aceste doua lucruri s-ar intampla, inseamna ca treaba nu a fost facuta corect.

Cum se monteaza o fereastra? De retinut ca instalarea ferestrelor nu este o joaca pentru copii. De obicei, cel care doreste sa schimbe geamul apeleaza la profesionisti. Nu iti poti permite o montare gresita pentru ca ai pierde, pe langa timp, si foarte multi bani. Daca, totusi, te apuci sa instalezi singur o fereastra trebuie sa urmezi pasii de mai sus si sa consulti mai multe manuale de specialitate. Retine ca de gunoiul rezultat in urma schimbarii unui geam, precum si de ferestrele vechi, te scapam noi. Dispunem de mijloacele de transport necesare, de incarcatori, toate serviciile la un pret redus. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 0726 656 366. Evacuam din apartamentul tau absolut orice!