By A Web Design

Transport moloz

Transport moloz din urma amenajarilor interioare si exterioare cu urtilitare de 3,5 tone sau cu containere cu capacitate de 7 metri cubi. Transportul molozului de la apartamente se face cu utilitare, molozul de regula se incarca in saci de constructor, responsabilitatea noastra fiind incarcatul in masina a sacilor (la solicitarea dumneavoastra ) si transportul acestuia la groapa de gunoi.

Transport moloz la saci

Asiguram servicii de transport moloz la saci cu masini special echipate pentru astfel de operatiuni. La solicitarea dumneavoastra va asiguram personalul necesar incarcarii sacilor de moloz. Sacii de moloz nu trebuiesc incarcati excesiv, este recomandata o greutate de 40 de kilograme pentru a putea fi manipulati lejer, de altfel 40 de kilograme nu este o greutate mica.

Evacuare moloz

La solicitarea unui serviciu de evacuare moloz, optati pentru categoria oll inclusive, respectiv oameni pentru incarcare, transport si taxa la groapa de gunoi inclusa. Diferenta dintre transport moloz si evacuare moloz este ca la al doilea serviciu nu trebuie sa va ocupati de ceva, primul serviciu include transportul la groapa de gunoi si taxa aferenta.

Transport mobila veche

Avem disponibil serviciu de transport mobila veche pe raza Bucurestiului si zonele limitrofe din Ilfov. Serviciul nostru pune la dispozitia clientului masini pentru transportul mobilierului degradat in locuri special amenajate pentru depozitare. Atunci cand nu pueti desfasura dumneavoastra operatiunile de incarcare si demontare a mobilierului vechi, va punem la dispozitie personal care se va ocupa de debarasarea mobilierului vechi. Daca veti folosi si serviul de transport moloz, beneficiati de o reducere.

Inchiriere containere moloz

Pentru cantitatile mai mari de moloz rezultate de la demolari, sapaturi sau alte activitati de constructii oferim serviciu de inchiriere containere moloz cu capacitate de 7 metri cubi. Containerele se inchirieaza pe o perioada de 1-3 zile, incarcatul molozului este responsabilitatea clientului. Asiguram livrarea si transportul la groapa de gunoi a containerului. Puteti opta pentru transport moloz cu containere doar la cantitati mari care vin din santierele de la curte.

Transport mobila

Odata cu celelalte activitati de mai sus oferim si transport mobila cu dube incapatoare. Dupa ce ati apelat la noi, in timpul amenajarilor pentru transport moloz veti beneficia de o reducere la transport mobila de la veche locuinta. Va vom oferi personal pentru incarcare si descarcare.

Da-ne un plus !

Autostrada Soarelui finalizata in totalitate pana la sfarsitul lunii iulie 2012

Transportul pe Autostrada Soarelui va fi unul mult mai usor deoarece sectorul de autostrada Cernavoda-Medgidia va fi deschis circulatiei pe data de 20 iulie, in regim de drum national, cu restrictiile unui drum national, cu indicatoare tocmai pentru a facilita drumul turistilor la mare.

Pe tronsonul Cernavoda-Medgidia viteza va fi restrictionata la 80 km/h iar circulatia se va face pe o banda pe sens. In ceea ce priveste sectorul Medgidia - Constanta viteza va fi de 130 km/h.

Nu exista inca spatii de servire (de la Medgidia la Constanta - n.r.), dar oficialii  considera ca este foarte util sa asigure accesul turistilor la mare.  Se lucreaza bine pe doua tronsoane.

Tronsonul Murfatlar-Constanta al autostrazii A2 a fost inaugurat la sfarsitul lunii iulie 2011, cand traficul rutier se putea desfasura pe un singur fir, peste doua luni terminandu-se lucrarile de construire si pe celalalt sens de mers.

Lucrarile la tronsonul Medgidia - Cernavoda au fost intarziate dupa ce contractul initial cu societatea constructoare, Colas, a fost reziliat la inceputul anului. MTI a organizat in 2011 o noua licitatie, castigata de consortiul Astaldi SPA - Max Boegl. Cu toate ca termenul de predare este ianuarie 2013, potrivit ministrului, dupa calculele constructorului, acesta va fi devansat.

Preturile pe kilometru pentru tronsoanele de autostrada mentionate sunt: pentru Cernavoda - Medgidia, cu o lungime de 20,4 km, 498 milioane lei fara TVA, Medgidia - Constanta - 30,82 km - 596 milioane lei fara TVA si pentru varianta de ocolire a Municipiului Constanta - 21,8 km - 438 milioane lei fara TVA.

Transport moloz

Transportam moloz de constructii cu utilitare de 3,5 tone sau containere cu capacitate de 7 metri cubi.Pentru cantitatile mai mici de moloz, sub 2 500 de kilograme, util pentru dumneavoastra este utilitara. Transport moloz cu utilitare de la curte sau de la apartament. Atunci cand solicitati un serviciu de transport moloz la bloc, molozul trebuie sa fie ambalat in saci de rafie ca sa poate fi transportat pana jos. Operatiunea de incarcare a molozului in saci ii revine constructorului. Sarcina noastra este transportul molozului la groapa de gunoi. De obiecei, constructorului asigura coborarea sacilor de moloz la parter, de acolo ii vom prelua noi. Atunci cand acesta nu asigura coborarea, va putem oferi personal care se va ocupa de aceasta operatiune fara ca dumneavoastra sa depuneti vreun efort. Putem asigura un serviciu complet de transport moloz.

Transport moloz Bucuresti

Serviciile noastre de transport moloz sunt disponibile pe toata suprafata capitalei, inclusiv in zonele centrale. Detinem utilitare ce au acces in orice zona, pe orice straduta. Chiar daca sunt interdictii pentru trafic de tonaj, noi avem masini special dotate care au acces in aceste zone fara a mai fi nevoie de autorizatii speciale, acest lucru face ca pretul transportului de moloz sa nu sufere de majorari. Transport moloz Bucuresti este un serviciu complet care ofera : transport moloz la groapa de gunoi, taxa la groapa inclus, fara costuri ascunse, la solicitarea clientului - personal pentru incarcare, acoperim toate zonele, programari in aceeasi zi, transportul se poate executa in aceeasi zi cu comanda, oferim cel mai bun pret.Transport de moloz se asigura si in zonele limitrofe orasului, cartierele din Ilfov. In orice zona va aflati alegeti firma noastra pentru transport moloz Bucuresti.

Evacuare moloz

Evacuarea molozului din locuinta dumneavoastra consta in urmatoarele : personal ce incarca sacii de moloz in masini direct de la etaj, transportul molozului la groapa de gunoi, evacuare de ferestre, usi, tocuri, covoare, obiecte sanitare, draperii, electrocasnice vechi, mobilieri vechi, vesela sau borcane. In serviciul evacuare moloz este inclus si evacuare obiecte deterioarate de care vreti sa scapati. suntem echipa cu care vreti sa lucrati, activam pe piata din 2004 si avem cea mai mare experienta in transportul si evacuare de moloz. Inainte de a va apuca de amenajare si casa este ocupata de mobila veche, oferim si servicii de evacuare mobila veche. Atunci cand folositi de mai multe ori serviciile noastre veti beneficia de reduceri. Preturile sunt in functie de cantitatea fiecarui client. Nu ezitati sa ne solicitati o evacuare moloz.