By A Web Design

Transport moloz

Transport moloz din urma amenajarilor interioare si exterioare cu urtilitare de 3,5 tone sau cu containere cu capacitate de 7 metri cubi. Transportul molozului de la apartamente se face cu utilitare, molozul de regula se incarca in saci de constructor, responsabilitatea noastra fiind incarcatul in masina a sacilor (la solicitarea dumneavoastra ) si transportul acestuia la groapa de gunoi.

Transport moloz la saci

Asiguram servicii de transport moloz la saci cu masini special echipate pentru astfel de operatiuni. La solicitarea dumneavoastra va asiguram personalul necesar incarcarii sacilor de moloz. Sacii de moloz nu trebuiesc incarcati excesiv, este recomandata o greutate de 40 de kilograme pentru a putea fi manipulati lejer, de altfel 40 de kilograme nu este o greutate mica.

Evacuare moloz

La solicitarea unui serviciu de evacuare moloz, optati pentru categoria oll inclusive, respectiv oameni pentru incarcare, transport si taxa la groapa de gunoi inclusa. Diferenta dintre transport moloz si evacuare moloz este ca la al doilea serviciu nu trebuie sa va ocupati de ceva, primul serviciu include transportul la groapa de gunoi si taxa aferenta.

Transport mobila veche

Avem disponibil serviciu de transport mobila veche pe raza Bucurestiului si zonele limitrofe din Ilfov. Serviciul nostru pune la dispozitia clientului masini pentru transportul mobilierului degradat in locuri special amenajate pentru depozitare. Atunci cand nu pueti desfasura dumneavoastra operatiunile de incarcare si demontare a mobilierului vechi, va punem la dispozitie personal care se va ocupa de debarasarea mobilierului vechi. Daca veti folosi si serviul de transport moloz, beneficiati de o reducere.

Inchiriere containere moloz

Pentru cantitatile mai mari de moloz rezultate de la demolari, sapaturi sau alte activitati de constructii oferim serviciu de inchiriere containere moloz cu capacitate de 7 metri cubi. Containerele se inchirieaza pe o perioada de 1-3 zile, incarcatul molozului este responsabilitatea clientului. Asiguram livrarea si transportul la groapa de gunoi a containerului. Puteti opta pentru transport moloz cu containere doar la cantitati mari care vin din santierele de la curte.

Transport mobila

Odata cu celelalte activitati de mai sus oferim si transport mobila cu dube incapatoare. Dupa ce ati apelat la noi, in timpul amenajarilor pentru transport moloz veti beneficia de o reducere la transport mobila de la veche locuinta. Va vom oferi personal pentru incarcare si descarcare.

Da-ne un plus !

Plimbare cu trenul prin Europa

Transportul feroviar a adus multe surprize placute calatorilor.

Unii spun ca calatoriile cu trenul nu mai sunt la moda,  privind turistul care opteaza pentru asa ceva cu scepticism și compatimire pentru ca nu are, chipurile, bani de avion. Partea frumoasa este ca, dimpotriva,  in Europa, biletul de tren este foarte popular in randul turistilor cu venituri medii si superioare. Sa nu uitam de notorietatea și statutul pe care le-a oferit și încă le ofera o calatorie cu celebrul Orient Express, din pacate prea putin accesibil multora dintre noi.

Calatorii sunt fidelizati cu snacks-uri, nelipsita sticla de apa dar nu in ultimul rand garnituri moderne. Si au succes deoarece anul trecut peste 300.000 de turisti printre care 1000 au fost romani, au calatorit cu trenul in Europa, unde au folosit permisul InterRail.

Sa calatoresti prin Europa cu trenul in vagonul-cuseta nu este tocmai placut pentru cei varstnici dar poate fi palpitant pentru cei tineri.Cei cu bugete superioare practica modelul de a ajunge din tara lor intr-un stat in care doresc  cu avionul apoi strabat de la nord la sud cu trenul pentru a cunoaste zona. Sau mai exista o posibilitate si aceea de a inchiria o masina, in cazul in care nu exista linie ferata in zona aleasa.

Pentru cursele low cost o estimare de pret indica suma de 500 de euro, iar orasele vizate nu sunt foarte multe la numar.

 

Un mare avantaj al mersului cu trenul este acela ca garile sunt foarte bine pozitionate, comparativ cu aeroporturile. Fiind exact în centrul oraselor, turistii prefera sa ajunga la primele sau la ultimele ore ale zilei, sa se cazeze la hotelurile de langa gara si sa petreaca in orasul cu pricina maximum doua zile. Reteaua de trenuri europene este extrem de dezvoltata, catre o noua destinatie turistul avand la dispozitie aproximativ trei trenuri pe zi, astfel incat isi poate face programul cum vrea, iar daca pierde unul se poate urca în urmatorul fara niciun cost suplimentar.

 

 

Transport moloz

Transportam moloz de constructii cu utilitare de 3,5 tone sau containere cu capacitate de 7 metri cubi.Pentru cantitatile mai mici de moloz, sub 2 500 de kilograme, util pentru dumneavoastra este utilitara. Transport moloz cu utilitare de la curte sau de la apartament. Atunci cand solicitati un serviciu de transport moloz la bloc, molozul trebuie sa fie ambalat in saci de rafie ca sa poate fi transportat pana jos. Operatiunea de incarcare a molozului in saci ii revine constructorului. Sarcina noastra este transportul molozului la groapa de gunoi. De obiecei, constructorului asigura coborarea sacilor de moloz la parter, de acolo ii vom prelua noi. Atunci cand acesta nu asigura coborarea, va putem oferi personal care se va ocupa de aceasta operatiune fara ca dumneavoastra sa depuneti vreun efort. Putem asigura un serviciu complet de transport moloz.

Transport moloz Bucuresti

Serviciile noastre de transport moloz sunt disponibile pe toata suprafata capitalei, inclusiv in zonele centrale. Detinem utilitare ce au acces in orice zona, pe orice straduta. Chiar daca sunt interdictii pentru trafic de tonaj, noi avem masini special dotate care au acces in aceste zone fara a mai fi nevoie de autorizatii speciale, acest lucru face ca pretul transportului de moloz sa nu sufere de majorari. Transport moloz Bucuresti este un serviciu complet care ofera : transport moloz la groapa de gunoi, taxa la groapa inclus, fara costuri ascunse, la solicitarea clientului - personal pentru incarcare, acoperim toate zonele, programari in aceeasi zi, transportul se poate executa in aceeasi zi cu comanda, oferim cel mai bun pret.Transport de moloz se asigura si in zonele limitrofe orasului, cartierele din Ilfov. In orice zona va aflati alegeti firma noastra pentru transport moloz Bucuresti.

Evacuare moloz

Evacuarea molozului din locuinta dumneavoastra consta in urmatoarele : personal ce incarca sacii de moloz in masini direct de la etaj, transportul molozului la groapa de gunoi, evacuare de ferestre, usi, tocuri, covoare, obiecte sanitare, draperii, electrocasnice vechi, mobilieri vechi, vesela sau borcane. In serviciul evacuare moloz este inclus si evacuare obiecte deterioarate de care vreti sa scapati. suntem echipa cu care vreti sa lucrati, activam pe piata din 2004 si avem cea mai mare experienta in transportul si evacuare de moloz. Inainte de a va apuca de amenajare si casa este ocupata de mobila veche, oferim si servicii de evacuare mobila veche. Atunci cand folositi de mai multe ori serviciile noastre veti beneficia de reduceri. Preturile sunt in functie de cantitatea fiecarui client. Nu ezitati sa ne solicitati o evacuare moloz.